A C T U A L I T Y –  All we are Saying is give P E A C E a C H A N C E Y O K O 8 0 !! Oh No

 All we are Saying is give P E A C E a C H A N C E Y O K O 8 0 !! Oh No

Vast Goed We a k e n d ge had , als je door O M niet werd opgehaald.Of als je niet een eind aan dit W E A K E N D had gemaakt. Prettig begin van de nieuwe week al deze
S N S– R É A A L gerelateerde Homicides.. Vanzelf moord ik nooit iemand of mezelf uit. Maar in Amerika krijgen steeds meer geriflede personen last van een Blackout als een Zwarte naar een Speech van Obama heeft geluitserd. Die wordt dan onmiddelijk afgeknald, en de rest les is Speechless is no more!!.. Wie er steeds more is is die Vrouw die – toen haar man – werd vermoord riep : John : Oh N O !! Youko Ono of Ono n, You go dachten vele John Lennon Fans vroeger. Maar zo te lezen in de kranten loopt Yoko
O N O op haar Tachtigste nog steeds op Thin I C E . En sinds het nummer Give P I E S a Chance vind ik het een ‘Zeik-wijf’ , waar ik als excuus te Vrede mee ben..

Verder gebeurde er afgelopen W e a k – e n d niet zoveel.. Iederéén bleef thuis voor de Buis, maar gingen allemaal massaal door de Bocht, en dan is het lekker simpel om op de Bank met je vriendin of Vriend een Scheve schaats te rijden. Zéker als je de dag met W A K – ker Néé-der-land begint…En het is natuurlijk mooi meegenomen, dat we nu al vast Vier keer in een Noorse Hal het Wilhelmus hebben kunnen repeteren.. voor a.s Dertig April.

Want ja, April doet wat ie wil.. En ach ja, drie dagen verschil, wat doet het er toe . we kunnen van af volgend jaar drie dagen door zakken, met 1 Mei er bij, eigenlijk een hele week.. Van de a.s Koning moet je het maar hebben. En reken maar dat op de Vrijmarkt de Colére van de Kaiser vaak worden doorverkocht. Tel uit je winst. Dus Rape Poep Blikeinen : Vertel uit je Winst..Schaf het Króóningshuis nooit af. Want met een Précedent schapen , raak je pas Failliet.. En we ruilen Zorreqiétta tegen Julio Poche, die ‘m graag zijn allerlaatste vlucht boven de Oceaan wil afbreken.. Zodat de Luiken van de waarheid eindelijk worden geopend, en we gaan over tot de Mayaonais Pleinvrees van de Junta dag. We doen er het zwijgen toe, wat betreft de Passada Negra, en zetten de Passa Doble Néé-gro Holléante in.. We hebben voor de Paasche een Nieuwe Paussakelelijke Verband met ‘Die Stellvertraitor in Rome’ en een Nieuwe Zak-elijke Prins van de Villa geen kwaad, En gaan over tot de One – orde van de dag .. En ik moet maar denken aan Corrie Vonk: Ik vertolk Ik vertolk het gevoel van Het Volk, met m’n vlaggetje en mijn Hoedje.. Ik zou zeggen Voorbehoedje voor de Nieuwe Paus en ga net zoals Béne-Níchtdus voor Het Zingen de Kerk uit! Haléé – Loeijáh jáh…….

Share
Dit bericht is geplaatst in Geen categorie en getagd , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>