A C T A L I T Y – Pistoris heeft in Verdediging geen Poot om op te staan.. Of toch ?

#Rechter #in Zuid – Afrika geeft het #Startschot, en wil #Rugnummers op het Scherp v de Razor Blades Pistorius heeft g #Poot om op te staan

http://www.joshua-actuality.nl/2013/02/a-c-t-u-a-l-i-t-y-daar-breek-ik-al-mijn-hele-leven-mijn-hersens-over/

A C T U A L I T Y – Daar breek ik al mijn hele Leven mijn Hersens over.. |

www.joshua-actuality.nl

A C T U A L I T Y – Daar breek ik al mijn hele Leven mijn Hersens over.. |

Actuality
www.joshua-actuality.nl


.

Joshua Hoogveld

Van de week legde ik nog Het Woord en de Tecniek van C H R O M A K E Y uit .. Iedere dag bij het Journaal op de Achtergrond te zien.. En nog steeds A C T U E E L nu de Uitvinder- Pionier er van is overleden !!!

http://www.volkskrant.nl/vk/nl/2668/Buitenland/article/detail/3394425/2013/02/15/Pionier-van-het-blauwe-scherm-Petro-Vlahos-96-overleden.dhtml?utm_source=dailynewsletter&utm_medium=email&utm_campaign=20130215&utm_content

Pionier van het blauwe scherm Petro Vlahos (96) overleden
www.volkskrant.nl

Ineens konden filmmakers naar de ruimte, reizen van stad naar stad, zonder de studio te verlaten. De blauwschermtechnologie (chroma key) maakte
Pionier van het blauwe scherm Petro Vlahos (96) overleden
www.volkskrant.nl
Ineens konden filmmakers naar de ruimte, reizen van stad naar stad, zonder de studio te verlaten. De blauwschermtechnologie (chroma key) maakte het ....
Vind ik leuk · ·Bericht niet meer volgenBericht volgen · Delen · 28 minuten geleden.Schrijf een reactie....

Share
Dit bericht is geplaatst in Geen categorie en getagd , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>