A C T U A L I T Y – Wist niet dat mijn Moszkofietse Witz een Leenwoord voor Youp van ‘t Hek was..

Wist niet dat mijn ‘Moszkofietse Witz’ een Alleenwoord voor Youp van ‘t Hek was..
Maar ja, Het Hek was al eerder van de …… Damm it…..

Sportief gezien wordt het na al die Bochten van ‘Scheve Schaatsen’ met Lance Armstrong straks nog leuker, als ie eindelijk uit de Bocht vliegt ! Dan kunen we
‘m bij Winfrey Ophrapen. Tis dat ie Hé – ter – O is anders hadden we een Leuke
Mie gehad.. alhoewel the Song by Me er ook als opgeklopt voedsel in gaat.. En ik
ben benieuwd welke Epo-niemen en A-no-niemen er zeemantisch voor in
aanmerking komen..

Wie ook weer behoorlijk uit de Bocht vloog , was Joep van de Stoep-tegel . Die maar niet weet op te houden van andere zoals bij mij het Leenwoord ‘Moszkofiets’ Sémanticulair te lenen.. Gebruik Moskofiets als woord al tijden, en iemand die altijd de Grootste mond heeft over het Betere Jadvocatenwerk, zou zich dipe moeten schamen. Maar ik heb al eerder geschreven over ’t Feit dat ik in de jaren ‘8 0 – tig op adfiets van Anita Löwenhardt naar Youp van ’t Hek ben gegaan. Afspraak gemaakt .. Adres waar ie toen woonde heb ik nog.. Weet nog hoe de kleur van zijn C D – speler was, en hoe de hal van waar ie toen woonde er uit zag! Ik liet hem mijn teksten lézen.. Maar hij kon er niets mee.. Tot mijn verbazing in het beroemde Oud en Nieuwjaar van de ‘Buckler-conference hoorde ik een Tekst.. ‘Waar hij dus niks mee kon, zei ie.’ ‘Nou toen voelde ik mij wel erg
Klote!! En zat niet met mijn Handen in mijn haar.. Maar in mijn schaam haar.. Wat had ik ooit geschreven!! : Als je eje Klote volet moet je je handen uit je Zak halen… Wist niet dat Youp zo’n zak was.. En nu lees ik weer In de N.R.C van afgelopen Zaterdag het woord Moskofiets? Toeval? Juridisch niet te bewijzen!! Misschien Stattcount bewaren die bij mij in logd? Axh ja, dat is het leven van.. net zoals mijn gedicht afgelopen jaar in de Telegraaf overlijdens stond.. :

‘Verdriet
zie je niet
‘Je bent het
‘Soms wendt het
‘Soms niet

Maar omdat ik mijzelf niet zal afschrijven , ga ik ondanks, altijd door . Ik wist niet dat ik zo belangrijk was, vooor het betere jadvocatenwerk. Verder nog nieuws …

Ja, men denkt er over om een paar Miljoen Chinéé-zen uit P. King te S M O G G E L E N
Zodat het aantal M-inwoners overzichtelijker wordt..

En T N T kent zo zijn U P S en z’n Downs Jones wordt na afketsen van deal
T N T – ‘Express Beursaal afgestraft’.. Dat moet toch een Pak van mijn Hard tegen-vàllen zijn..

En R I V M gaat Straling in Huizen onderzoeken. De Wat onderzoeken ? Straling moet niet gékker worden..

Straks gaat het R I V M ook nog de Verkeerde Uitstraling van Poliniettici en T V – sterren onderzoeken! Bick Bradder is Fucking You?
Het lijkt mij dat R I V M zich beter op Donder-stralen kan richtten . En z’n Pijlen.. Want wat zze nu gaan doen is niet te Peilen , en met geen Pen te beschrijven. Maar ja, Youp van ’t is ook met geen ‘Jadvocaten-pen te beschrijven!

Share
Dit bericht is geplaatst in Geen categorie en getagd , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>