A C T U A L I T Y – P v d A loopt P A A R S aan..

P vd A loopt ‘paars’ aan nu Jeroen Deijstelbloem weg is . Zijn ook noooit tevreden die Pvd Ariërs.. Waar hebben we ’t over ?.. Oh over een 500 Euro Biljet, die de P vd A en de Criminelen gestolen kan worden.. Maar de Crimi’s willen natuurlijk die Partij van de Verwardheid afschaffen..
Nou ik zou zeggen; al dat Zwarte Geld net zoals van de week op de Kofferbak leggen, en dan denken G * D zege de greep! Nou réken maar dat het dan voor de W indst gaat..

En toch zou ik daar maar eens een nachtje over slapen!! Want met al dat Zwarte Geld kun je toch mooi de S – N S – R E A A L redden dan loopt dat ook weer als Fyrationele Trein.. je hebt maar Fyrationel Oplossingen nodig om iederéén van dat Dode Sppor te bevrijden.
Vier Rationele oplossingen, om er als een Sneltrein van door te gaan..Kort door de Bocht gezegd, we zetten gewoon dat tuig als werktuig in zo’n Vierratio-proportionele werkplaats in.. We laten ze op denkbeeldige problemen de boel in mekaar Beuken en Deuken, in plaats van om op á Titre Personnelle in te beuken..

Turnhout als Omturnfhout..je bedankt.. je kan je Hersen beter af peinzen, waarom er zoveel agressie in dat jonge spul zit.. En wie de S-Pil van dat tuig is? Ik zou er verder geen tijd aan vers-pillen.. Alleen hoop ik verder dat niemand het meer Slikt..Gewoon Uitkotsen.. dat tuig.. hallo waar hebben we het eigenlijk over. Hebben we het eundelijk niet over Silvies van de Vaart en haar Servies, want die kun je nog schoon spoelen door de wc, maar Graafaël van die te korte voetbalteentjes, die kon je tot voor kort nog wel een oor aan naaien, om dat die Doof en Blind was voor het.. ja.. niet is ons vreemd..Wantr Sylvie denkt dat ze met Graafaël Kont-stand op Herhaling is. En Graafaël denkt dat dat niet voor Herhaling Vatbaar is… Koning en Koningin van het Voetbal zakken nu dus door de grond toen het weer eens in de Fabeltjeskrant stond.. We gaan ze Zoeë .. wat Soeë? Oh Sue? Zeg dat dan meteen.. De rechter zal meteen segghù: Alles wat hier Zwart Op Wit staat heeft niet met de Werkelijkheid te maken !! Maar ja, dat U de Werkelijkheid niet onder Ogen wil zien heeft te maken met het Feit dat U de Ballen onder Uw ogen verstand van U S O A P onder ogen en verédeldedelen wilt zien..En dat is in een Nutshel ook de oorzaak van alle Agressie op en rond het veld van businessclas in de Hayrena’s van de Losse Handje en tandjes B V’s..

Zeg wordt het niet eens tijd voor een Wissel.. want ik ben weer een het NS –spoor Reaal der Réaliteit bijster.. Maar dat is toch niet erg als je Bijster verstand van Verzekering hebt? Dat had S N S – Réaal ook niet.. en F Y R A al hélemaal niet…En Meneer , wat was de Uitslag van Uw I Q – Test? Oh jéé, weg wézuh hier!!

A C T U A L I T Y – BY Joshua Hoogveld ©

Share
Dit bericht is geplaatst in Geen categorie en getagd , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>