A C T U A L I T Y – Na interview ook op Dood spoor ?

Dat Interview stelde eigenlijk geen ene R E E T – ssss F I E T S voor ….

Nou weet ik wel dat een heleboel dramateurs met knoei-mhoor-monen werken, en als je die Báh-anaal in brengt, je dan ontzettend hard race-kakkerig achteruit fietst. Dus daar heb je ook al niks aan. Dus ben ik blij dat ik vannacht om drie uur niet heb gekeken. Er ging bij die ‘k onthullingen ook geen fietslampje branden of een fietsbel rinkelen.. Dus toen ik vanmorgen opstond, en het radio1journaal hoorde, heb ik ‘m gelijk naar de knoppen gedraaid.Want als er één man het Epobloed onder mijn nagels vandaan kan halen is het wel …Glansterende Darmstrong die het hele Speleton een Fietsrad voor ogen draide. En dhopefra Win free dom bezig, zat er bij als of hij ontzettend moest schrikken van het Gele gevaar..Ik moest onmiddelijk aan ieder naaideel heeft zijn voosdeel denken.
En zit niet op deel twee te wachten. Ik jerkte onmiddelijk af vanmorgen, toen ik niets nieuws onder zon hoorde. En aangezien ik niet zo’n darmstrong gestel heb, kreeg ik ook tussen miijn oren ontzettend last van Zadelpijn. En om nou onmiddelijk naar mijn arts te stappen , en om jad-vies te vragen.. leek mij ook niet zon goed doperend idee.

Dus ben ik maar over één nacht I J S gegaan, en dat zakte dus ook niet mee, want ik werd door de Over-z’n-toeren-arts onmiddelijk van de baan geveegd. En wie het in zijn hoofd haalde om gisteravond op die IJsbaan ‘Zàk es effe door’ te laten draaien..is bepaald geen Wíjsmeester. Naar het zich nu laat aan zien gaat ook de hele Helfstedentocht niet door. Vanwege de kans dat honderden toeschouwers als G-I J Szelnemers als mogelijke deadly-targets worden gezien. En dat zou natuurlijk erg Sneuw zijn, vooral die mensen die zich op Glad IJs van de Poliniettique begeven. Juisst nu de
N S Drones inzet om de dooie dood niet te voorkomen dat dat nog een keer gebeurd. En ze een verkeerde wiseel hebben moeten inwisselen op de Vhierra Thyra van de te Hogesnelheidslijnverwachting.

De Elvirationele sneltrein ging er met een Blok-ijs-aan-het-been er onder door. En werd uit de handel en whandel van het dood spoor weg gehaald.. Om verder te voorkomen dat meer mensen op Dood-spoor terecht komen, en zich gezien de huidige ‘zowiezoziedale-situatie’ te vroeg van zich zelf afscheid nemen, trekt de N S ook alle Passagiers van de te Hoge Snelheidsverwachting terug.. Maar daar trekt de Zwein-reiziger zich natuurlijk hélmaal niets van aan, die laat zich niet zomaar vann de treinkaart brengen, en trekt bij het Naardemeer ‘Naarder tot U aan de Nooitrem’, zodat het hele vertrek-en-rot-op-schema van de Spoorbaan is..Waar waren we ook al weer gebleven? U ziet ik ben het spoor bijster.. dat kwam omdat we vannacht op een dwaalspoor van de waarheid werden gezet..
Dat een Spoor-t-man mij op het verdwaalspoor zet nog daar aan toe.. Maar daar kan ik dus geen Epo-naald aan vastknopen..Want ik Kompàs kijken.. Toch es Leponiemem op zoeken in het Groene Spoorboekje …………………………………….

Share
Dit bericht is geplaatst in Geen categorie en getagd , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>