A C T U A L I T Y – Aber Jetzt ist alles vorbei Bye Bye en voor Jorge Zorreguieta ist jetzt auch alles vorbei?

Het begint al lekker met de Scheiding der geesten! Ik bedoel eiggeluk te sègghù Sylvie is uit de Vaart genomen, omdat Rafael de gevallen Bengel was. Maar ja, als geld je enige Doel-saldo od is ja, dan is de scheidslijn naar Liefde wel erg dun..

En zestien zaken voor de Super-snel-rechter!!, hopelijk zet ie ze voor goed buitenspel. Net zoals ‘Overspel-scenes’ van een Huwlijk ook nicht im Frage komt!! Terwijl je je natuurlijk kunt – c u n t af vragen of de Cuntualities wel inzage krijgen, maar ja daar wil ik ze niet op doorvragen of doorzagen..

Alhoewel Hans van dat Klokkenspel maar al te goed weet hoeje een Vrouw met doorkijkblouse kan door-zagen!! Maar een In-kijke hoe je door dat Klokkenspel belazerd wordt krijgen we niet! Het enige Standaard antwoord wat die Goochelmerd geeft , of zegt is: ‘Dat er geen Bal aan is.’ Wat hélemaal niet kan als je naar z’n Pyjhomo kijkt..Maar ja, het kan natuurlijk nog gékker.Ik hoorde gister dat er iemand doof is, maar ook doof voor geluid. En toch net zoals Ludwig de piano no no speelt. Maar hij hoort de klachten niet wat mij noopte te constateren dat ie een Beetdhoven de Tweede is..

Om nog even terug te komen op mijn Annuanale J-aarsviering in kleine Spier-kring van mijn Bàänale Snikkelxatie, heb ik vast-gesteld dat de Kont-stipulatie dit jaar met een enorme Flufuatie af-scheit heeft genomen van het Oude Jaar. Maar wel met de Onvergetelijke woorden : “Je kan de Pot op- die zien we nooit meer terug!!

Wat me wel opviel gisteren is, dat ik nog nooit zo veel in-gezàkte Oliedommebollen met een kater voorbye-bye zag komen ..Met Hangende Pootjes..

Wie ook met Hangende Pootjes poeslief wil overkomen is Zorregiéta die nu toch een aanklacht aan zijn te grote Broek heeft hangen..Waardoor wij hem binnenkort hélemaal kunnen “Dood-Ver-Zwijgen!!” Wat eigenlijk weer Doodzonde is, omdat wij graag Zorreguiéta als Stille-getuigen zouden willen horen..Dus als die Argetijnse Pilood-om-Foud W- I J Z E R hem nu even ophaalt en boven de Stille-getuigenOceaan even een Oogluikje Open doet in plaats van dicht is geen zee daar voor te hoog of te diep!! Dan hoeven wij ook niet meer te Julio-Pochen met andermans heren.. Maar ik hoor ze al zeggen : Over my Dead Body.. Ach ja, sommigen gaan nog steeds over Lijken van Ontkenning.

Alhoewel ik mij weer moet indekken, om niet door de Nederlandse C I A te worden afgeluisterd.. Waardoor ik tegen U, en die dienst altijd op z’n Italiaans zeg
C I A O – C I A O C A C A O !!

Aangifte gedaan tegen Jorge Zorrquieta..

Share
Dit bericht is geplaatst in Geen categorie en getagd , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>