A C T U A L I T Y – T V-aan Bottigheid en ander Zwarte Pieten uitdelen geen gebrek..

Ook T V K-anaal Fùcks is geïnteresseerd in de Reet-goeie Ballenmarkt van Nederland.
Want wat er allemaal zo op het Groene Keukenveld van de Biljartmarkt gebeurt, en zéker nu zo rond 5 december als iederéén met de Meid-er-op eh Mijter op , er op het groene Laken van de Beukennootjes Vraaginaa-lhorizontaal te keer gaat.Beukennootjes met een ‘N’ Ook eh, liedteraire gehalte van de doorsnee Hallander moet j eniet onderschatten. Want op het Food-Baal-en Gehaktball – field staan meer B àl – Zàkken dan de Gemiddelde Doorsnee Jean Lule ooit op het veld heeft gelezen..En réken maar dat de Sint vanavond bij de Lotto-Balletjes onmiddelijk veel Zwarte Pieten zal uitdelen..met een gepepernoterde-rekening, die natuurlijk ‘leuker kunnen we het niet maken wel gematsterlijker’ aftrekbaar is van de Pédrofiniele Mortganisatie.

En Brandstad – uitzendbureau wil Dooscenten via de Rosse Buurt terug verlokken, met een aanbieding die als Surprise het hele jaar door maandelijks aftrek- en verekbaar is..

De Stad Amsterdam is weer boven zijn eigen Arrogarantie uitgestegen nu ze boven de
8 00.000 Minwoners van de Baziel-zoekers niet meegerekend die vannacht in een Vuurwerkbunker Pre-emptief daar ondergronds werden neergeknalsd nadat ze bij de
Bus-halte door Sinterklaas in Osdorp werden opgehaald.. Tis een Vreemdeling zeker, die Verdwaald is zeker, zal is even vragen naar z’n naam Sint Niet ko laas .. Sint Nicalaas Van mij mag deze Aso Sint Van der Laan Kado krijgen.
Vanavond schijnt de Voetbalwedstrijd in de Arena aleen maar door Zwarte Pieten en andere van de Kaart gespeelde Personen te worden gespeeld. Bij ieder Doelpunt van de Tegen-partij wordt er 100 Kilo-Pepernoten over de Tribunes gestrooid te worden.
VoorwaartsMars ze pijnen de tegenpartij bij ieder Doelpunt vanavond zo ernstig, dat ze het vanavon wel uit hun peperhoofd zullen laten om tegen te scoren.

En bij een Straf-schop zal het Zàk-lopen opnieuw voor schut staan op de Doormidden-stipt op tijd worden ingevoerd.. Benieuwd of het Rustig blijft vanavond…………………….

Share
Dit bericht is geplaatst in A J A X, A J A X - Koploper, Geen categorie en getagd , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>