A C T U A L I T Y- Sint Mark is in geen Voetbalvelden van Grensoverschrijdend-gedrag te bekennen

Sint Mark is in geen Voetbalvelden van Grensoverschrijdend-gedrag te bekennen

Drie Jongens jeugdvoetballers aangehouden die een grens overschreden..van Leven en voor dood achter laten op voetbalgeweld , eh voetbalveld.. Estafetteloper die met een ‘dubbele bodem’ tegen de douanelamp van Curaciao ciao liep. Brian Mariano 7 0 gram overgewicht.. ach daar zou ik niet zo zwaar An-tillen. En Johan Cruijff die ontslagen is.. Ontslagen? Dus hij is in geen velden –en-votbalvelden te bekennen? Over bekennen gesproken Brian Mariano ontkent alles.. Wel opmerkelijk een hardloper , en dan ook nog extra grammen om er nog sneller vandoor te gaan die wordt gestopt in The Tracks.. Dat laat ongetwijfeld zijn sporen na.. En dan hebben we het nog maar niet over … Nee daar gaan we het niet meer over hebben.. Wat mij opvalt, wil niks suggereren, maar sinds W.ee H.aa je gebeente, vrij is, liquideert het weer behoorlijk in die Ffeinnen stàd Amsterdam , en raakt iederéén weer over z’n Collége-toeren bij een volgende dode die recht-overeind wil zitten en in zijn eigen auto niet achter –en – overstuur raakt.. Wat de Recherche ook niet doen, die zetten er een Tent over heen, die ze van uit Osdorp hebben laten aan rukken..Toch over.. Wat ook voor de inmiddels ‘lijk-nergens-op-methode’, wordt gebruikt, want de Tentakels reiken tot aan een warme vriendschap, waarvan ik zei dat zelfs de Innitialen teveel worden.. En voor een Broodje Warm crimiuéél – vlees doe ik ook geen moord meer voor.

Is er nog anders nieuws? Ja ha , de A N W B waarschuwt voor Blijheid dat alles Gladjes verloopt. Glad betekent toch Blij in het Engels.. Dus word ik altijd blij als de A N W B waarschuwt voor G l a d h e i d. Dan wordt mijn Blijheid gelijk opgevoert tot boven de 1 3 0 km, en verscheur ik er vandoor, waardoor ik vaak het Idee krijg dat Nééderland in Twee Delen is Opgespits. Zodat ik bij nader inzien, dat boek moet u toch eens lezen – , ik lekker binnen blijf, en eens bij de Open Haard whaard en Tabberbhaard ga Kijken of er nog iets in mijn schoen is geflikkerd of gestort…

Hélaas heeft the Bad- Heiligman en zijn Zwarte Pieten met de bijnaam Black blijkbaar vanacht last gehad van een Black out, want in mijn schoen lag hélemaal niks.. Oh ja, nee was niet hélemaal waar.. er lag een Afscheidsbriefje van de Hulp – Sinterklaas, ene Mark My Worst eh Words, die de Stoom booterste houdheidsbaardatum blijkbaar overschreden heeft, en niet meer kan terug komen opzijn van tevoren gemaaktfoute afspraken met de Links voor de Boeg liggende K-leuter-peuters .. Dus zijn Mijter en ‘Pijpen maar’ Oh wat zegt deze Piet nou weer, zeker last van een Black oud, dus zijn Pijpen maar aan Maarten en Diederik heeft gegeven. En met de Volle Maansversuistering en Verbijstering via Het Voorwaarts Marsdiep met veel ketelmuziek Holland al voor 5 December verlaten heeft . Dus van die Beloofde Extra 1 0 0 Euro??
Die kan je van Sint Mark Cadeau krijgen.. maar niet onder de Schoorsteen , de Open Haard zo de Waard is vertrouwt ie zijn Gasten en de Schoen.. Vertrok Sint niet altijd op een Oude V O C K – Schoener?..

Share
Dit bericht is geplaatst in A J A X, Badr Hari, Geen categorie, Mark Rutte en getagd , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>