A C T U A L I T Y – op weg naar Het E I N D E het aftellen is begonnen!!

Obama is natuurlijk altijd voorbereid om zwart te dragen, en the Eagles zingen natuurlijk altijd al : No new Kids in town. Maar Newtowns is down en out! En er moet natuurlijk tegen deze grondwettelijke wapen-loop op je gericht zwaarde ‘geschut ‘worden ingezet.En dat heel de wereld een internationale Black – Out heeft zit de President natuurlijk niet gemakkelijk. It doesn’t Black tie Suits you..

Over Black out gesproken.., Zwarte Piet was de enige die nog aan een tijdelijk baan zonder solliciteren kwam. Zonder de Zwarte Piet aan de Allochtonen te geven, kun je die beter aan de Zondernemers geven, die op zich een Smal – log-tonen instituut ter de tuut zijn.

En Johannes legde zonder ver-of ge weer het loodje, en van een baantje trekken is al hélemaal geen sprake. Zand er over.. als er een een zeegraf heeft verdiend is De Hij – ligge Johannes wel.. Alhoewel al die Millieu- en actie-groepen zonder een Natuurlijk dood begraven worden onder on-gezoute kritiek..Je had toch gehoopt dat Johannes met alle Actie-groepen om geld in te zamelen , in het geld zou zwemmen..

Verder is er geen Nieuws onder de Zon. Maar wie dat Ver – z o n weet ik niet.. Maarya’s Kalender loopt op het eind als op de 2 1 – tigste de aarde voorgoed verdwijnt dus Dichter bij de waarheid als rijm kan ik niet komen, maar de 2 2 –tigste zal de Zon , nu vanuit het Westen opkomen,,

Verdraaid nog an toe er is dus nog Hope.. of wordt het een Bijbelse Puinhoop!

Share
Dit bericht is geplaatst in Geen categorie, O B A M A - Same Sex Marriage, O B A M A H E A L T H C A R E en getagd , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>