A C T U A L I T Y – Jaren Dertig lijken wel terug

Nee . ik wil niet langet Stil staan … ik wil namelijk alle Kracht verzamelen die in me zit , om boven dat tuig uit, niet langer werkloos te blijven toe zien. Dat verbaasd mij nog het meest.. ‘Stond er bij, en keek er na !!!’ Ja ja, maar ik keek wel gisteren vanuit mijn luie bank. Maar ik blijf op het Standpunt N L staan van… : Dat ik vind dat Voetbal A-sociaal-gedrag oproept.. De Harde Kern van dat Tuig dat` wel op P V V Stemt !! Ha Ha , en die zegt dus tegen dizelfde achterban dat dat tuig ‘cum suis’ moet oprotten, en over de grens van het toelaatbare voor Eeuwig Buiten spel gezet moet worden !! heel intelligent, dat ie dus eigenlijk zegt: Dat ie zelf Incluis zijn eigen partij moet opheffen!! Dat vind ik nou nog eens met terug-vereende Kracht een hele slimme Inteligente opmerking..Want als nu , nee niet weer hè, verkiezingen zouden zijn gehouden.. was Geert weer Heer en Héélmeester maakt Stinkende Wonden Néélectoraal de Grootste Klootste..En volgens Haye vander Heyden Leg je er bij de V A R A er uit als je ooit iets aardigsover Geert hebt gezegd, of geschreven in de Social Media !! Ik hoor het Links – Rechts der Geschiedenis van die Familie al weer door klinken in de vergeten geschiedenis.. maar Voetbal is oorlog , en zo wordt de Schoppen Ass onde je kont ook in de Politike Omroep Arena door een Tekstschrijver met een Foute Vader Pólésémitsch buiten alle Grenzen van Sportiviteit uitgespeeld.. Tijdvoor Buitenspel, om deze gevaarlijke Fascismisering in de Social media en andere Domroepen een halt toe te roepen voor het te laat is !!

Share
Dit bericht is geplaatst in G E E R T W I L D E R S, Geen categorie en getagd , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>