A C T U A L I T Y – Stem in het Kapittel- Ontstemd- Maar eindelijk kunnen we

Maar eindelijk kunnen we een stèm van de Verdachte horen..Alhoewel die dat weer kan aan-vechten, terwijl juist bij het voorkomen, de bedoeling is dat dat niet meer voor komt..Ben benieuwd wie allemaal zijn Stempel – s gaat drukken..Het wordt in ieder geval geen Stèmmig Z W A R T meer… Verdachte krijgt niet allleen een Gezicht of – Inzicht maar ook een S T È M.. Eb heeft Verdachte eigenlijk wel Stem-recht om zijn Stem te laten horen? Maar hoe doen we dat met Verdachten , die meedere Stèmmen hoort?

Verdachte heeft geen

Share
Dit bericht is geplaatst in Geen categorie, Justitie, Marianne Vaatstra, O V E R V A L L E N en getagd , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>