A C T U A L I T Y – Soms ben ik het Spoor -ver-bijsterd .. zei de Sint bij aankomst in Nederland

Soms ben ik het Spoor -ver-bijsterd .. zei de Sint bij aankomst in Nederland

Vrouw die op Dood – Spoor zat alsnog na twee weken overleden,De Man die haar van het verkeerde spoor wilde af halen.. -brilliant onderzoeker- bij R I V M schrok zich dood , wat ie ook ter plekke was..En gisteravond zag ik bij de K R O die meneer die geen poot om op te staan had, toen de Heer van boven zag dat één van zijn onderdanen Spoorloos wasw, en zéker niet op zoek naar Familieleden..Als u denkt dat ik er met een sneltreinvaart van door ga, heeft u het mis, al ben ik wel vaak het spoor bijster..Ik hoop dat de N S eens een traject aan legt, dat als je daar voor springt op een doodlopend spoortje terecht komt.. Zodat de Heer van daarboven bij aankomst niet iederekeer wer hoeft te zeggen : “Jíj Spoort niet hélemaal !”

Maar gelukkig kan ik natuurlijk als je zo diep zakt, ook je van onderuit de Zak, de Zwarte Piet door spelen, als je na twee weken behoorlijk van de ‘Kabinetniettenkaart’ bent.
Sinterklaas en de Zwarte Pieten, kwamen eigenlijk net te laat in hun Oude vertrouwde Tweede Kamer van de Oppositie aan. Want de Zwarte Pieten waren toen al behoorlijk uitgedeeld. En dat Beide Heren van Het Kabinet-niet Grotere Zakken waren dan de Chocolade-lètters van de L U L – deed Sinter Klaas en Zwarte Piet nog het meest Marse pijn..

Het was natuurlijk ook geen Surprise dat allerlei ‘Broodje voor Aap staan verhalen’ van de Verraadskamer, tot een ‘eensgezindt eer ghy begint besluit’ kwam, om de Sint niet te désavouéren, de onmiddelijke Warrestatie van B H werd bevolen..Zodat de Sint eer ghy begint , straks rustig van het dak kan afkomen, en een Broodje Recht voor zijn raap in de Utrechtse straat kan eten..Leeft Peter Koelewijn nog..wij mochten van onze Ouders vroeger rond Sinter Klaas tijd niet Kom van dat Dak af schreeuwen… Bang dat ie er af zou flikkeren..Vond wel dat Die Goed Gheilig Man verstrooid over kwam.. met die Meid er op ..

En verder is het in het daglicht van niet geziene verdachte, opmerkelijk hoeveel Dikke van Dalen.. er zijn verkocht voor Sinterklaas Überhaupt hier was aangekomen.. Dikke Van Dalen.. om in dat Boek te zoeken wat nou werkelijk een Vandaal is, en wat er onder Horéca – Hoéréca en Broodjeszaak valt..

Niet te geloven dat Vandale als Warme Broodjes door één vandale uit de Utrechtse Winkelstraat en Huis van bewaringen vlogen.. Daar kan de Sint niet tegen Op – Kick-boksen … Verstrooid over komen toch eens over na denken…………………………..

Share
Dit bericht is geplaatst in Badr Hari, Geen categorie, Kabinet - niet, Kabinetsbegroting, Mark Rutte, Mark Rutte & Diederik Samsom // Nieuw Kabinet !! en getagd , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>