A C T U A L I T Y – Orsonwelliaanse Paranoia overviel mij vanmorgen..

Sorry dat ik zo laat ben vanmorgen

Heb ontzettend last van besmettings-angst vanmorgen.. soort paranoia
D oor N ieuwe A ntecedenten –onderzoek , gekoppeld aan de Lie – phone in samenwerking met Street-view en de Tom – Tom Sim Salabim Bam Bom, durf ik geen stap meer te zetten laat staan in Frieslàn op de Fiets te gaan, Want dankzij Big Brother Pieter Air de Freeze zit ik nu binnen. En ook na dertien jaar kom ik niet naar buiten.

Maar het erge is, dat Bik –Pik-Broddel-werk zit er niet meer bij, nu ook ons Brein het loodje tegen alle Inlichtingen-diensten werkt.iedere gedachten die ik ooit heb gehad liet sua blijkbaar een spoor van verbijstering achter, dat op de milimeter na al mijn gedachten ook zijn opgeslagen.. De Infra Red Braine Drain commemoryseert tot voor de op-scéne-barende Moeder alle Moeders en Sperma-optanten alle gepredestineerde gedachten.. ook al ben ik nog in de Ontkennende –fase dat ik besta, of zal gaan bestaan.

Ik ben al van te voren verslagen door de George Orwelliaanse – Digitalianse -M-informatica.Geen gedicht hoef ik meer te schrijven, ik hoef alleen maar op die ene Knop te drukken, die ik nog steeds niet kan vinden, Top – secret, waar mee ik zelfs De Red Brain kan deleten.. Maar die knop heeft zichzelf, onder de knop gehouden. Waardoor de Infra Red Braidraine for ever wil Exist in to Eternity..Dus ik hoef maar op een knop te druken en het gedicht wat ik eigenlijk al had moeten schrijven, staat zwart op wit gedrukt op mijn geheugen .

Oh nee, daarstond het al. Als u het nog kunt volgen, is iederéén Door Nieuwe A ntezedenten
Bijvoorbaat al verdacht to de Onschuld is bewezen. Nou is niet iedereen Maagd laat staan op een Maagdelijk Eiland geboren, Dus de Maagdelijke Onschuld op een Eiland komt alleen maar voor als dat Eiland niet is afgedreven . Of U moet een Abortusriginal zijn, want anders ontkomt u niet aan het feit dat wherever you Live..You are the Main Suspect.

Dus U kunt zich voorstellen , dat het Angst –zweet mij op het voorhoofd staat als of het in liegen is gedrukt. Ik kan geen Radio of andere Zender aanzetten of ik word wel geconfronteerd met een 16-jarig meisje die er tot dan toe Friesch uit zag. In het land van Melk Koeien en Honig en Het dorp waarvan Wim Sonneveld ooit zong : Thuis heb ik nog een Ansicht-kaart. In zo’n Durp heeft iedereen nu een Ráuw- kaart. En heb je net als een Koe niet Vier maar Vijf Boek-magen nodig omdat te verstouwen..

Dus -slecht nederlands – , ik ben er even niet.. Even geen Woordgrappen alhoewel je de ‘w’ mag omdraaien. Ik er een moord voor zou doen om eens zéérieus over te komen..En D W D D eurrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr En ik ga Dàg –Dromen van een Wereld die in Vermoorde Onschuld bestaat.. Waar die ligt ? Ja, dat ga ik jou niet aan je Neus of de Grote Klok hangen.. Want dan is die Plek ook zo weer vermoord!! Goeden Morgen !!

Share
Dit bericht is geplaatst in Geen categorie, Marianne Vaatstra en getagd , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>