A C T U A L I T Y – Mooie Moord-speling als je de M omdraait : Een uit de Hand gelopen Sickwedstrijd met een K van Knockout…….

Mooie Moord-speling als je de M omdraait : Een uit de Hand gelopen Sickwedstrijd met een K van Knockout…….

Vandaag hoopt het Centraal – Rampen-Planbureau te horen, wat de Bèffecten van dit Kabi-nèt-niet zijn..Wat we al lang weten is dat het zo niet hoort. En dan hebben we
nog niet eens ‘Jort van hoe het eigenlijk Hirt’ aan het woord gelaten..

Dat ze in Op-zij-Taart bij Vèghtel ook niet wéten hoe het ‘h e u r t’, was ons na
Badr Hari wel duidelijk..Van W O’ Duys hebben Hadr Badr kanarie-koekje van eigge déég natuurlijk nog nooit gehoord.. maar voor de Vuist weg is de moordganisator om een verkeerde Promotor ‘d omgebracht…

En op de verkeerde Bagage –Drugsvan het leven, zijn verkeerde Biljetten van Snipshol aan de Dansporteurs op de Transport-banden doorgegeven..’Skip – hol’ voortaan maar..en Skip de Blamage-kelder, waar steeds meer ‘personail them’ onder grote Drug staat om onvoorwaardelijke gevangenis-straffenloos mee te werken ..Dat dit soor Drugs-praktijken aan de ‘lopende-band-zonder naam’ gebeurt , is wel duidelijk..

Volgens interne –stukken van de Paynintentiaire minrichtingen , worden alle Meerderjarigen nog niet jarige Slickboxers op kanon-actief gesteld. En op een afgesloten
Vecht-terrein van de Vechtsexterne Inrichting worden Kick –snickel-crashes voor Minderjarigen gemoord-ganizeerd..

P S V – nieuwe Kop-loper, Breek ik altijd mijn Nek over , over het woord Kop-loper. Is dat iemand die dus met zijn Hoofd er bij hoop ik Onderste-boven loopt? Als dat zo is.. lijkt het me dat er in de Politiek ook erg veel types lopen die onderste boven zijn, waar de Kiezer niet onderste boven van is.. Maar wat heeft Politiek met Voetballen te maken..Nou dat er veel bàllen in rond lopen, die voor Open doel van de Nopiniepeilers er onder door gaan..

Dus velen hopen vandaag dat dit kabinetniet zullen door gaar.. Er van door gaan is natuurlijk voor de Toppositie een betere Optie..Maar ja, de Optie beurs bestaat al jaren niet meer. En dat een kabinetniet binnen Twee weken alle Krediet verspeeld heeft, zou ik zelfs mijn blauwe ogen van Mark Rutte niet toe vertrouwen..

Nee dan zet ik liever mijn cheld op ‘Hij gelooft in mij..in Van Rageld Hazes, die nog steeds niet ‘Droom van waarheid onder ogen zien’, weet te scheiden……………………………

Share
Dit bericht is geplaatst in Badr Hari, C A T S H U I S, C D A, Geen categorie, Mark Rutte, Mark Rutte & Diederik Samsom // Nieuw Kabinet !!, P v d A en getagd , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>