A C T U A L I T Y – I M A G O – Probleem in Het Buitenland en nu in Het Binnenland En de ‘Schade-freude’ van de T-Oppositie…

            I M A G O – Probleem in Het Buitenland en nu in Het Binnenland

Bel édiging van het Kabinèt  tóch niet openbaar nu De G V D in de Rode Cijfers Van Morer ood de Hond is gelopen. Da’s een Zorg-premier minder voor de Partij van de Dappere Dodo’s van de ‘Niveaulerende Feestelijk achterban k’, die hun Löl niet op kunnen. Réét laat die veren maar thuis.. denken ze bij de G V D..

‘Droef de Dwaas’ die als Spekmankoper de Rode loper op het Boredesstiny voor Mark my Worst – weurst uitrolt, waarvan nog maar de vraag is of alle Trap-na- roedenlopers wel goed vast zitten voor morgen.. De aftrap naar het Bordesstiny kende nog niet zoveel nà-trappers.. En misschien zitten daar ook wel 1 1 of 12 Spits-roeden-lopers niet stevig verankerd.. Één ding is zeker, voor de Oppostie is dit zeker geen nivellerend Feestje.. Daar gaat zeker in de Tweede kamer de Rode-loper en Rode kaart omhoog met Vlag en Wimpel de Schimpel..

Maar de Dappere Dodoëvski’  Marxeert zich dapper, daar achter ‘Marks’my Weurst’ op de tweede rij, om  ervan  boven op in de nek aan te kijken, te staan.

‘Stef Blokaan het been van RaBarbertje moet hangen’, heeft een ‘Oversized Pak van mijn Hart’ aangetrokken, zodat je ‘m niet met de Géé Véé Véé  Dòm inantie kan aankijken.

Het zal de Achterban k van de Over – leden een Zorg-premier minder zijn, als ie op het Bordesstiny over zijn eigen Warrogantie van ‘niet van de Partij  zijn’, zal vallen..En tijdens de Be-l-édiging zal het enige Geregisserde Klàpplaus van de Oppozietie-politie stevig in Handen van de Blonde G * D zijn, wat voor één keer nog wordt gedoogd.

Volgens de Private-belangen van de Jurisdisylectie, schijnt ene ‘Jadvacaat-je-leef je nog’, zich verdekt met een Bèf-kont in het Struikgeas van het Cutshuis te hebben versteckt, en opgesteld, in de Hope als Zwerver à Décharge nog een warme Deken als Slaap Zàk te vinden, of te krijgen. Maar ja Daar Bràmmen ze niet meer om in Den Haag ..De Karavaan trekt dramatisch verder..

Verder zijn alle verloven en verloofden van het Démissiordinaire Kabinet  in-getrokken, en worden alle misvattingen er met de Haren bij –gesleept..Fééstje!!Volgens de Laatste No-pini-peilingen ‘zetEls’ er maar neer, is de Neerwaartse –Spiraal, ondanks een aantal Vrouwlijke Sinisters van de ‘Ha Ha Poliniettici’ niet tegen te houden..

En uiteindelijk is deze Géé Véé Déé –Dépressie volledig de Schuld van de K.N.M I,die vergeten is dat de Orkaan  S A N D Y even een ‘Pré-emptuale Strike binnen de Géé Véé Dé’ uitdeelde..Ondanks De Vrouwlijke Sinister van Géén I Dééventsie.

De P artij v an d e A pen nivelleert natuurlijk alle kritiek, en zal wegens de vergaande bezuinigingen niet de ‘Boter op hun Hoofd’ nemen.. DappereDodo  De Diederikste van je welste’ wilde ‘Sélectoranale Boter –bij-de Vis.. En réken maar dat ‘Diederikste Slímste van de Klasse apart, tijdens de W-onderhandelingen,  en Cum suis laude ‘Feestelijk het Weakend doorgewàlst hebben’.

Wordt vervolgd… zéker als het aan de Achterbàn k van de Géé Véé Déé ligt.

En wie het laats lacht, Làcht Het Best : “Leve De Konigin Hoe raa k Hoe Raa k !!’

Mark My Words :  ” Zonder De Majesteit loopt het altijd Spaak..!”

Share
Dit bericht is geplaatst in Bram Moszcowicz // Voor het Leven Geschorst !!, C A T S H U I S, C D A, C U T S H U I S - Catshuis, Debat op 2, G E E R T W I L D E R S, Geen categorie, J O B C O H E N, Justitie, Kabinet - niet, Kabinetsbegroting, Mark Rutte, Mark Rutte & Diederik Samsom // Nieuw Kabinet !!, Opiniepeiling, P v d A, R U T P E E T O O M / C D A, R U T T E : We doen geen Mededelingen.., Tweede Kamer - Wandelgangen, Verkieszingen, Wouter Bos/ Clumnist V K en getagd , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>