A C T U A L I T Y – De Naakte Waarheid van The B B C – E N D Mark e n d Diederik

The B B C is toples , and no Excuse : The Formatie verliep niet Flopless. But we still can Work it out. Yesterday all my Troubles seem so far away..Stairway to heaven : How deep you can fall. Sorry seems to bi the hardest word..Maar niet gezeurd : De Bijstandsverbijstering is met één ’s Excuus geluwd, en met Samsong end die L I E lá lá la’ zijn Mark en Diederik opnieuw gehuwd. Maar wel door een Weiger-ramptenaar, die de twee aan elkaar gebonden heeft, zodat wij , die het voor de Kiezers kreeg, er de komende vier jaar geen last meer van hebben.. Oh wat verlang ik terug naar De Theater van de Lach van John Lanting..Maar die tweer durven natuurlijk niet meer landin te gaan.Met vijftig zetels zijn ze keurig de ‘Titaniks van aan trekken’, ten ondergegaan.De Kiezer heeft gesproken, en de winn aars take it al, hebben zoals de waard is vertrouwd ie zijn gasten – Het Vertrouwen in Toneel-stukjes onmiddelijk verbroken- . Maar de Poliníettici stonden zo dicht bij het Volk, dat de Keurmeester van het wakkere Volk, klaar stond met de rug tegen de muur en een Dolk..De messen waren geslepen, en Bungy-jumpend hebben ze uit ‘Hoogmoed voor de val’ hun ogen voor de Achterbannen réaliteit ziende blind op hun achterban de réaliteit verkeken..
Ik zweer je, die staan straks weer bij Bèa op de stoep, als één Troep de la Tableau. La Reine cést beau..Maar Diederik en Mark komen niet meer in het Reine, naar nu blijkt is het toneelstukje en pleine Publique een Schijnhuwlijk geweest. In God we trust. Zo waarlijk helpe mij Godallemachtig..Waar is het feest der Politiek herkenning gebleven..Op naar de volgende Verkiezing.. Farce Majeur is waar wij naar sneven.. ‘
‘Je Mainte Drees’ naar ik vrees is het Parlement weer prachtig gedéfinieerd : Parle is praten en Mentir is liegen..nog steeds hebben wij van Géén Idéémooicratie iets geleerd.
Zo en nu naar de ‘Bedriegertjes in Bloemendaal’, om even bij te komen.. en daarna heel lang van een Prachtig Kabi-nèt-níet blijven dromen….

Share
Dit bericht is geplaatst in Geen categorie, Kabinet - niet, Kabinetsbegroting, Mark Rutte, Mark Rutte & Diederik Samsom // Nieuw Kabinet !!, Nieuwsuur, Opiniepeiling, P v d A, R U T T E : We doen geen Mededelingen.. en getagd , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>