A C T U A L I T Y – Day after …

Na 13 jaar doe ik er alsnog Het Zwijgen toe. Doodzwijgen kan na 13 jaar niet meer.. Vriesland is bevroren in de tijd die 13 jaar heeft stil gestaan. Voer voor Psychologen er niet om hoe een persoon binnen die ‘wee je gemeente De Vermoorde-onschuld kan uithangen.’
Gelukkkig heeft de Wakkere Krandje op het randje van Nééderland geen Koeien van Friese letters gebruikt. En het Háziel-zoekers-centrum haal alsnog opgelucht adem…
In plaats van Koeien van Friese Letters , kan ik een foto zien , aldus het radio 1-journaal.
Lijkt me geen gezicht omdat onder ogen te moeten zien.., ik kan nauwelijks nog naar Het Radio 1-journaal luisteren, zo’n Bombardement van Friese D N A-letters die niet meer weg te cijferen valt. En Koning Peter. R . die wordt Président van Freeze land..eh Vriesland… D e N ooit A anwezige Verdachte is alsnog ontmaskerd..En dat is natuurlijk geen –gezicht als je als nog alleen maar Voor Oordelen moet je kunnen oordelen.. Dus doe ik hier verder het verzwijgen er toe..

Ouderen komen makkelijker rond.. Da’s Kort door de Bocht gezegd. De analyse om Ouderen betaald te zetten..

De Kwiet-pas kun je ook overboord gooien : Liever Kwiet dan riek.. wat weer niet gezegd kan worden van De M O D E ..

In veel Mode-merken waar je niks van merkt, zitten stoffen waar je erg opgewonden van raakt, bij dragen er van. Omdat Ondraaglijke Hormoonhuishouding op Hol kan slaan, is geadviseerd deze kleding onmiddelijk uit te trekken. En aangezien het woord H O L – Land ook niet bevordelijk is, voor het dragen van reet-goeie kleding, ziet het er naar uit dat komende lente wij alleen op een groot Naaktstrand van de Kleren van De Keizerin lopen.. Zoals Prins Claus de Das de Strop om deed, zo zal de Ontdekking van Hormonale Kleurstoffen in de Jurken, een tear Jurker voor de Vrouwen worden. Mannen komen natuurlijk sowieso niks te kort omdat die iedere Ochtend Jerkend te keer gaan..U kent de Uitdrukking ;to ‘J U R K off ? ‘

Share
Dit bericht is geplaatst in Geen categorie, Marianne Vaatstra en getagd , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>