AC T U A L I T Y – het was me wel het Dàg Dàg Dàg-je voor Yolande S À P iëns

Ben benieuwd hoe het verder gaat met G L, want daar komt Yolande Uomo Sap iëns pas écht vandaan !! ‘G reat L imburg’, uit de zelfde plaats als G reat W ilderste stad van
Liembourg spreek uit Liemboerk ká!! G L ofwel de enige die het nog kan redden van de W – ondergang is de G roen L Y N X ,die zich als een Wakker dier vastbijt in de onverantwoorde- lijken…….Het is natuurlijk voor G ie e l natuurlijk een Em – Rampyromanische ramp om in de To – F Í K Dibioottie van de Brandpunt uit de belangstelling van Winstschoten te staanEn hij brandt weer van de rampyro-manisch-dépressieve- belangstelling om aan te geven dat ie z’n vingers er aan brandt.
Maar een Vlammend betoog voor het overeind houden van Kroen Flinks komt na gister van een Koude Douche en veel Tumultueuze Kermis thuis..

H E N K B L E E E K E R Niets van te kunnen .. Te Vís om aan te Pakken !! En daarom te Prijzen dat ie door Green Pies de Mijn Hémel van de Head Wichtige Polder de Holder wordt ingeprezen!!

Maar ja vlgs een niet uit de Markt te Prijzen ex sinimister van Headwichtige Polder de Holder-zaken.., werd ie door Screen – Peace, om van dat Green –Pies-gedoe van Marianne Timmer af te zijn, Gecoödonneerd de Prijs vanzelf in Ontvangst te nemen!!
Opstraat-síck –cretaris van ‘Víes-Gedoe doe doe da wrong’, valt verder niets op aan te
merken, omdat ie van nu af aan ‘nergens voor in aanmerking komt !!

Enige Opmerking van kritiek worden hier naOntgroend –Slinkse –wijze niet meer to-gestaan.. En het lijkt er op dat Rechtse Rijders Links inhalen wel zullen vergeten. Zodat de Poliniehiel-tieke-situatie op de Snelwegen onverminderd een gevaar voor de Mensheid is!! Dus mijn Leuze is op ’s-Linkse-wijze : Snèl-weg-wézùh hier .. Ben al weg .. want ik was niet van de Partij..Alhoewel ik natuurlijk altijd al een Groentje was..Geen I-Déé 6 6 Redenen om niet van de Partij van de Verwardheid te veranderen..Ik blijf bij mijn Slogan :
V E R K I E S Z I N G E N B O V E N S T E M M E N !!

vertrek-sap-doet-weinig-met-groenlinks-in-peilingen.html

Share
Dit bericht is geplaatst in G E E R T W I L D E R S, G R O E N - L I N K S -A F !!, Geen categorie, Tofik Dibi, Y O L A N D E van der S A P per-de-Flap en getagd , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>