A C T U A L I T Y – X – T R A ! ! Vlgs Onbevestigde Berichten is Prins Friso in Londen Overleden….Wat nu een Pijnlijke Vergissing van N G – Netherlands blijkt te zijn..

Vlgs Onbevestigde Berichten is Prins Friso in Londen Overleden….

Maar je kunt natuurlijk ook Keihard Concluderen, dat De P E R S allang een Obituary en Condoléance klaar hebben liggen.. Waaruit je kan concluderen.. dat ze er van uit gaan dat met andere keiharde Woorden van de Journaille: Ze hebben ‘m afgeschreven..
En het vervelende is dat de Discussie niet meer in alle Stilte besproken kan worden..Mar het Vuur van een Crematorium weer oplaait

E X C U U S van National Geographic Netherlands – Nederland

__Toestand__Friso_onveranderd__.html

national-geographic-meldt-dood-prins-friso.html

R V D

Joshua Hoogveld
Zo juist binnen….. Vlgs Geographic Magazine Television is Prins Friso overleden..

Wintertijd begonnen.Voor Friestzo is Eeuwige Winterslaap begonnen vlgs

onbevestigde berichtten! #Mabel #HKHBéatrix #Friso #Koningshuis #in

RVD: prins Friso niet overleden
zondag 28 oktober 2012
Door : Gerard Driehuis
Categorie: Beroemd

De Rijksvoorlichtingsdienst ontkent dat prins Friso is overleden. De RVD reageert bij de NOS op een melding van de tv-zender National Geographic, die vanochtend de koninklijke familie condoleerde met het overlijden van de prins.

Op de zender was vanochtend rond 8.00 uur even een zwart beeld te zien. Daarna stond in beeld: “National Geographic Channel betuigt zijn medeleven met de koninklijke familie en de Nederlandse bevolking met het overlijden van zijne hoogheid prins Friso.”

De RVD wilde aanvankelijk niet glashard ontkennen dat de prins was overleden. De dienst hield het bij de mededeling: “Zoals eerder gemeld zullen wij bij significante veranderingen in de gezondheidstoestand van de Prins mededelingen doen.” Later kwam de RVD wel met een ondubbelzinnige ontkenning.

R V D O N T K E N T dat Prins Friso is O V E R L E D E N !!

Share
Dit bericht is geplaatst in Geen categorie, Prins Johan Friso, Prinses M A B E L, Prinses Mabel / Geheime Dienst en getagd , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark de permalink.

2 Reacties op A C T U A L I T Y – X – T R A ! ! Vlgs Onbevestigde Berichten is Prins Friso in Londen Overleden….Wat nu een Pijnlijke Vergissing van N G – Netherlands blijkt te zijn..

 1. Zilvertje. zegt:

  Tja, het is spannend, zal heus niet uit de lucht gegrepen zijn, dus er zal spoedig wel iets veranderen. Ze zullen het alvast klaargezet hebben. Fijne zondag.

  • Joshua zegt:

   Zilvertje, U bent nummer twee , die roept dat het spannend is gebruikt.. Inderdaad zegt het iets, als De Pers dit bericht al klaar heeft liggen..maar alle Persbureaus hebben dit bericht onder de pet..Maar het is wel Pet als het te vroeg wordt geplaatst.. En net zoals iemand anders mij dit vanmorgen bevestigde is het wel duidelijk dat er iets aan de hand is.. we zullen zien..

   Groet á Voús Joshua

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>