A C T U A L I T Y – Volgens Geheime Bronnen..

Pers het goede uit Uw leven, voordat uw doek van het Overleven voorgoed valt..

Volgens geheime bronnen was het nog een heel gevecht, à la Vredeling vlogen er wat Asbakken door de Trèveszaal. Terwijl de Coofeeshops in Rap – up tempo worden gesloten, rookten de beide heren een J O I NT – StrikeFilhter om de opponenten Vliegensvlug uit te schakelen. Waar ze daarna naar de Biljard-tafel gingen om in de Whonerwhandelingen met 1 5 Miljard-bezuinigingen door te stootten. Caramba Carambolalala.

Wat nou weer niet voor Forza criminala Italia gold. Wat voor de meeste Itallianen wel
Gold opleverde. Maar voor Silvio word het dus in een Cold-case worse schenario een langstslepende Président die gevangen blijft zitten tussen al die Rechtszaken . Dat hij ooit nog de langst-zittende Président achter de tralies wordt, valt nog te bezien.. Maar de Verjaring van dame R U B Y Bunga Bunga Gá Gá Gá valt daar niet onder. Boze Tongen beweren dat Silvio als Befkont daar niet onder valt.

Van een geheel ander orde en Schoonheid is Marlene Dumassacomminicaatie – dame van Het Saatsie en Saatse –effect, die menig Staatsie-portret van de verbeeldin geeft gemaakt en daar a.s maandag de Vermeerprijs voor krijgt. Ze slaat zelfs haar vleugel s uit to in het Stedelijk Museum.. En nog ben ik niet naar het Vernieuwlde Museum geweest…

En ene meneer Herkemij van D.E R G O B E R T S komt met een Sterk
S E N S E O T I O N E EL bericht dat de I – pads van D. E door Sara Lee jaren lang te ‘slap gelul’ was.. Had ik toch gelijk, dat ik die koffie te slap voor woorden vond om op te drinken .

De eerste Strooiwagens van de Zwarte Pieten zijn gesignaleerd, dat wordt ons er alvast goed ingepeperd..zodat we de komende tijd niet vertstrooid over komen..

En ook al kwam Silvia Kristel sooms verstrooid over.. ze is keurig onder grote belangstelling begraven.. begraven onder veel aandacht. Met onvoorstelbaar veel aandacht in vooral de Franse en Engelse Pers..

Maar ik zou zeggen : Pers het goede uit Uw leven, voordat uw doek van het Overleven voorgoed valt..Want Uw Hoofdrol in het Leven is hopelijk nog steeds een Open Doek voor het valt. Zorg er voor dat Ue Levensfilm nooit tegenvalt..

Share
Dit bericht is geplaatst in Geen categorie en getagd , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>