A C T U A L I T Y – Toine komt D N A-Profiel van die E B I ook Collégiaal te sprake??

A C T U A L I T Y – D- é N- ormatief A- ntwoord op de meest gestelde vraag .. ben ik gestoord, of ben ik een Collégiale Crimineel en is dat in mijn D N A -Profiel te lézen? ?

Randdebielen die een verstandige -gehandicapten in me kaar ràmmen, vraag ik me af wie is er nou Geestelijk gehandicapt?? Dijk van een Doorbraak voor Die-génen die eerst van de kaart waren, en nu geheel dankzij U M C – St Radboudziekenhuis hun handicap genétisch in kaart worden gebracht. En Rand-en rand-stad-debielen zijn sowieso van de kaart heb ik geen-étisch ondezoek voor nodig..

En dat Toine Huyshoudt en een Collége van een Crimineel op Prime-time krijgt, vind ik erger dan S-Mitt Rommney uit Krommeney in de eerste ronde overtuigend van Obama wint volgens de Nopinie-peilingen. ‘Hol leed er’ niet onder begrijp ik uit de berichten die mij via de Ondergrondse van de Métronome onafhankelijke E B I’s tot mij komen…De Paarlbergjes voor de Schweinen en de Trotscowiczes draaien zich alvorens dood te schrikken in hun reeds ondergedelfde graf.. En dan hebben we het nog niet over die Deken die als warme Judas-omhelzing rond een Jadvocaat en een Spaarlberg- je dan maar hangt. Ben wel benieuwd hoe de N T R , Nieuwsuur de onverdachte door omstandigheden bezigheden buitens huis houdende uit betaald is.. En of Toine Huys via omwegen nu ook door Jort als Maffiamaatje wordt beschouwd..Maar ik zag
re c e n t -e-lijk Toine Huys wel met een Zwarte Koffer een Rééttablisement aan de Amstel – Hotel -de-Botell me more uitkomen..

Ben trouwens wel benieuwd naar de D N A -Profiel van het Nieuwe te vervormen Kabinèt-níet.. en of ze het Geestelijke onvermogen van de C D N A nog Kont-strùctief kunnen ombuigen.Het D N A-profiel van Groen – blaadje Yolande eerst, zal nog een hele Klus worden on die zie no niem voor Heb Mercy with me tot een Groentje van de Pv d A te laten overgaan os Symbioniseren..

Doordat ook het D N A van mijn Computer tot twee keer toe vanmorgen mijn Geestelijke Gesteldheid ter orde riep, moest ik voor de tweede dag deze U nu lezende tekst opnieuw schrijven.. Door onbekende Virusioönlogische verklaring verdween de tekst van A C T U A L I T Y twee maal toe .. Nou ben ik wel gestoord volgens velen.. maar ja
als je je Tekst Twee maal verdwijnt, wil ik niet eens meer mijn D N A weten dan wil ik dielieten – ze gaan mijzelf zo snel mogelijk van de D N A-kaart verkweten………..
Ben benieuwd naar de D N A van de Huidige A-sociale Proletenféten…. Tot Morgen !!

Share
Dit bericht is geplaatst in Geen categorie en getagd , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>