A C T U A L I T Y – Maar Het F R I S O Ï A A N S E -strijdperk ís nog niet voorbij ..

Maar Het Frisoïaanse Tijdperk is nog niet voorbij

Thanxs to the D U T C H staat New York straks onder water.Eindelijk weer voor even New Amsterdam.. En afgelopen week-end stond Het W C D A–water al tot aan de lippen van de Hedwig-polder–de-kolder. En nu staat boer Bleker voor goed op de Ahooi-zolder.
De Nieuwe Mi-sinister van Over-zeeuwse zaken, heeft er geen Stokje voor gestoken, maar zijn vingers er van terug getrokken. De Dijk van ‘bezwaren’ zijn in de nieuwe ‘Dijk van een Coalitie-samenstelling’ , als niet gegrond verklaard, waardoor ze met de ‘Hedwig-polder- de- kolder’ Schoonschip met de Bever-wever van Handwerpen de eerste steen kunnen maken.. En mocht de Ondergelopen W C D A bezwaren maken tegen dit Hàkkoord, moeten de Zeeuwen ernstig rekening houden met Mevrouw Plasschaert, die van ‘Stoot-groepen onder de gordel’, nu van alles af weet..De Hedwig polder onder water,de Watergeuzen en hun leuzen zijn alsnog bij Den Briel verslagen.. En Jan Peter en de zijne Bidden tot de Oppergod van Zeus.: ‘Here Here Zet open die Sluis. Laat ons Grrrristelijk niet ten onder gaan..Want dat zou de Erfzonde van ons W C D A als Onschul d aan het Kruis niet ter zonsondergang gaan.

Niet alleen het C D a ging ten onder, ook de Roemers en de Sapste van de Partijen, steeg het water tot aan de Lippen en Klippen van de nieuwe Réalteiter-Politek..
En dan hebben we het nog niet over de Geographic Ethiek die gister-ochtend even naar de Knoppen ging.. En niemand die aan de alarmbel van een Drama hing. Maar de Persoon waar het om draaide in stilte zijn levensadem door, een ckomma meer of minder is de Frisoïaanse Stilte-vlinder die in coma het allemaal langs zich heen laat gaan..Maar voor de ander is het een ver-Schil van een banaar waar de pers over uitgleed..Maar bij het ter Perse gaan kon je vroeger nog je artikel terug trekken. Maar nu staat bij vergissing alles tot in de Eeuwigheid als Koeien van Foute Letters, Gelogen alsof het gedrukt staat.

Niets is waar wat niet staat geschreven, zelfs de Pers is af en toe in Coma gedreven..en de hele wereld valt er over heen..En Friso zwijgt in alle talen.. Kom eens om verhalen : De Stilte zal de Toekomst van Friso bepalen! En niet een fout met een Knop.. zo en nu ga ik dit afdrukken.. Ik durf niet.. want oh jee als de Feiten mij eerder achterhalen dan de waarheid van dit moment…………………………………………………………………………………….st..

Share
Dit bericht is geplaatst in Prins Johan Friso, Prinses M A B E L, Prinses Mabel / Geheime Dienst en getagd , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark de permalink.

2 Reacties op A C T U A L I T Y – Maar Het F R I S O Ï A A N S E -strijdperk ís nog niet voorbij ..

  1. Gekkie? Is het niet Gèk ko , en als alles onder de Hedwitscz-norm staat , zie je geen Gekko’s laat staan Gek kís maar uit wie van de Twee.. want wie van de Drie .. Ja, daar doet dee Gekko niet aan mee !! : } }

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>