A C T U A L I T Y- Le C Y C L I S T E de Centième Tour dès France commence a..

Le Tour de Dépotage – le Tour magnifique – Le Tour C E N T I É M E .. Cent Pourcent en geen C E N T minder !! wordt dit de Verschoonste Tour .. Je zou er hélemaal van ‘O V E R S T U U R   R A K E N ! ’ Maar je moet wel Darmstronge Buikspieren hebben om dit allemaal te kunnen verdragen  et la Question dès Critique .. dès….. Volgende vraag graag..

Share
Dit bericht is geplaatst in Geen categorie en getagd , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>