A C T U A L I T Y – Je kunt het in Uproarmond natuurlijk ook tè James Bond maken!

De U P R O A R M O N D T uit in een Geheime Undercoffer –spreekt uit Underkàffer-operatie, Door een lokale stand–in acteur van de locale Roermondse Couleur radicale.
Not Stirred or shaken by any means moest van R E Y der in the Sky the next day af treden..En vele Poli N Í E T T I C I waren niet meer Burgemeester over hun eigen zaak of Politieke Cardèrrièrre..

Van een Doofpot Cultuur kan men hier niet spreken, maar naar nu blijkt heeft Daniel Craig in hoogst eigen persoon, alle verder lékken –gedicht, zodat de Déformatieve-stabilizaadtie in het te Vormen Kraakbinetniet geen Damage-contrôle oploopt..

Alle voor de Verkiezing aangekondigde afspraken en, beloftes zijn net als alle beloofde ‘Promisses Promisses’ door David Bacharach onmiddelijk ingetrokken, zodat Stirred or not Shaken By Heineken als Muziek in de de James Stirred Heineken-Bont en Blauw klinkt.

Jazzterdee ievening klonken de ‘Openings-tunes als Schoten voor de Boeg ende Kroeg.’
Maar James zou James niet zijn, als hij zijn Politiek –onkruid in Uptoarmond zou verdelgen… De Marianne Mata hara-Kiri van de Dierenpartij liep gisteravond over de Rode Loper van een Bloedmooie James Bondkraag. Maar natuurlijk was de Dieren Bont niet van de partij. En was Marianne niet op de Rode Loper.. maar de échte James liep gister-avond natuurlijk Onderkàffer op Het Rode – Plein, uit naam van de Rasputinniaanse Tover-loper die de Kay Gee Bees als Muziek van Stay’n a live als Muzak in de oren van Stalin zou klinken..

Fifty ways to leave you’re Lover.. Or Fifty Years waarin ondanks alle niet te Filmen Historische Feiten, nog steeds alles onverandert is gebleven.. Diamonds are for never!
E n d Shirley Bassy end Gold Finger, hebben nog steeds een vinger in the Pap. En als er een het met de Pap-lepel als Historisch-voorbeeld heeft mee-gekregen is het Prince Burn hàrd fuck off the Nedderlands die de échte james Bond zou zijn geweest.. Mooi : Prince Bernhard die het te B O N D heeft gemaakt .. Définitie van Bernhard : Shaken – Not Disturbed!!

Share
Dit bericht is geplaatst in Geen categorie en getagd , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>