A C T U A L I T Y – A S S C H E R M E N O U – H – E E R L I J K Delen …

H – éérlijk Delen dat Affiche zie ik hier vaak bij P v d A die zeer Boven-Modaal zijn !

Links en Rechtsom elkaar doormidden hakken, om daaarna als Bruggenbouwers een Crhypotheek op vertrouwen te nemen.. Ik wou dat Sandy hier even langs kwam, omdat hele hypocriete –Gó-alitie-zooitje omver te blazen.. En alle gejatte Hope van Kloodewijk Asscher-me-nou Fauteursrechterlijk namens Barack Obama aan te klagen ! Viermaal het Woord Hoop – Léés H O P E van Obàm bàm Bàmma te gebruiken.. How Original you can be.. En een afgelikte Gesjeesde Préstudent met nu een meer dan Abominaal-mooidaal belegde Boterham.. Tsjonge Tsjonge : Inderdaad wat een H O P E Boel Sjit niet mee..

Verkíes zingen boven stèmmen…Voor mij is de ‘Politieke Geloofwaardigheid’ écht ten Dode opgeschreven..En dat op de Dag van de A K O – Literatuurprijs Pellerin een Hersenschim van Marsman – B E R N L E F was.. Niets ten nadele van, maar toch.
Niet Kíesj om op zo’n dag Bernlef te moeten afschrijven.. Mar na het sterven zijn alle Letters ten dode opgeschreven..

Ben benieuwd wat voor Politiek –nega-of-positief éffecht S A N D Y op de Verkiezings-uitslag van volgende week heeft. Nu 5 à 6 Miljoen Amerikanen van de Électrifying Power of Government zijn afgesneden..

En van geheel ander Orde of One-orde, is wéderom-dòm-dòm een ‘Onder niet zo-wijzer’ dan daarboven staan, die Sexuele vooroplichting voor eigen gebruik in Sexueel misbruik liet over gaan..Kan nou niet zeggen dat Onderwijzer een “Klasse-apart is” op deze manier
Vraag me ook altijd af, wie er nou Geestelijk –gehandicapt is, als je juist die groep op velen manieren moet voor lichten in plaats van Vooròplichten..Maar kan bij dit soort Onderwíjzer dan bóvenwijzer gaat wel vaker Het Geestelijke Lichtje uit..

Share
Dit bericht is geplaatst in Geen categorie, Mark Rutte & Diederik Samsom // Nieuw Kabinet !!, Nieuwe Fractie - Leider P V D A !!!, Nieuwe Fractie - Voorzitter P C D A !! Diederik S A M S O N !!, Nieuwsuur en getagd , , , , , , , , , , , , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>