A C T U A LI T Y – Dat Líegt er niet om : Poliníettici zij er weer “Gloeiend” bij…


Dus Mark Ruttte was er Gloeiend bij, en Samsom liep ook tegen de Lamp.. Ze moeten maar eens de laatste kans grijpen en nog zo’n ouderwetse Licht-vervuilend Peertje kopen. Om nog voor 12 September uit hun Bolleke te gaan .
Het gat ergens over -12 -September. Wat ben ik blij dat het dan over gaat..want als het aan de H á H á Poliníettici ligt : “Liegt het er niet om..”. Zoals het er nu naar uit ziet vormt niet Emile Roemer door ‘De Fabeltjes-krant Kalt gestellt!’ Maar Mark Ruttenier zelf, die als een kruttenier naast zijn Kruideniers-scheoenen van Arrow-gantie loopt en dat dioet ‘m de Das om.. Terwijl ‘De Das’eigenlijk een beschermd-diersoort is, staat Marianne daar weer niet achter. Wie er ook niet achter staat, is Neelie Kroes, die vindt dat één Partij wél mag worden uitgesloten..Maar dan heeft ze een probleem . Binnen de Europese Normen en waarden van Vrij gedachte en Verkeer debeslissingen, mag ook een Dòm Blondje dat best vinden, en is daarop het UisluitendeVrijheidsbeginsel wettelijk niet van toepassing, wat ook niet van toepassing is, is de Sluiproute van de N S via Ierland , wat voor de Reiziger een hele belasting is, want dat Paradijs zal de Ov – Plee-béé-jaarkaart toerist niet toebeeld raken..Terwijl menig Reiziger een Vacantie met aftrek van Voor-arrest in Ierland er best voor over zou hebben, Was Best niet ooit Directuer van die Zondernemening? en vannacht hebben 2 0 0 Mederwerkers , eh nachtwerkers zou ik willen zeggen, met gevaar voor eigen Risico 2 0 0 0 Borden voor hun Kop verwisseld.. Ik ga er snel vandoor !! Met 1 3 0 Km/u .. ik ga een Weak – end niet debatten of soebatten.. ik ga dit weak-end ouderwets naar de Kerk, om op zaterdag-middag alles over de Politiek – die er niet om líegt op te biechten !! Want Poliniettici: Dà’s Niet te Geloven..het kan mij gestolen worden..Benieuwd of die Kapelaan -priester of Pastoor dan weer de Hand-op-legging bij mij doet ……

Share
Dit bericht is geplaatst in C A T S H U I S, C D A, C D A op zoek naar Zichzelf en Nieuwe Part e i - leider, C U T S H U I S - Catshuis, G E E R T W I L D E R S, G E R D - H À R D - L E E R S, Geen categorie, H E R O B R I N K M A N, Hero Drink B R I N K M A N, K A B I N E T - G E V À L L E N !!!, K U N D U Z - Coalitie 'S A P - per-de-Flap ..., Kabinet - niet, Kabinetsbegroting, Mark Rutte en getagd , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>