A C T U A L I T Y – we houden het netjesen hebben het niet over ‘Haar-scheurtjes’ hier begrépen!!

Zwitsers tegen algeheel rook-verbod! Terwijl in Haren ook tijdelijk het Rookverbod wordt opgeheven, om die types met alle geweld uit te roken!

En ook bij advocaat M.,- vinden onder verdachte ‘Dòmstandigheden Haarscheurtjes- kernactig gezegd, plaats..’ En ook al heeft verdachte B M,-er, onder hetere vuren van de ‘Brandpunt der belangstelling’ gestaan, de Lex- Rolex- en Relex- Dura’s, laat staan de Durex-vinex-ontwijkingen zitten als Hareningen in de val.. Maar ja, waar Rook is . is vuur dus laat de verbeeld-spreking van d’r auschwitz, er maar buiten.. Maar er is geen verschrikkelijke lucht dan verbrande haren..

Het Stedelijk is weer open, en moest eigenlijk wegenseen te grote ‘wacht-rij’ weer onmiddelijk dicht. En om nog dichter bij huis te blijven, de Ver-Zonnen-bloem van Vent – cinq, verhuizen naar Lhèrmitage, et cést une dèsadvintage..

Ondertussen vertonen de ‘W-onderwhandelingen’ in ‘Het Cotshuis’ en de ‘Treffe-zaal’ alsnog geen haarscheurtjes, wat met zo’n Kaal-slag als ‘zonder-whandelaar ook niet waarschijnlijk..

Sportief gezien gaf Aai jaai Jaai A J A X dure punten K – A D O . is kijken hoelang de Achterban-k daar geen Punt van maakt..

Rommney denkt de verkiezingen te gaan winnen… wist niet dat ie in Dromenland van Paul de Leeuw woont. Met tien -Procent- punten verschil OhBàmmaat Barack er op los..Zodat sMitt Krommeney in zijn eigen On-vermogen in de Vergetelheid met ‘all his Millions’ raakt, en op lost..

En Joe Biden maakt een grap over zijn onderwerp je er dan maar niet op -tussen zijn benen genomen-, dan trek je aan het kortste eind, en verder lullen we er niet over.. Mijn Penís trouwens terug gevonden, terwijl ik nooit naar dat land op vacantie ga “Géén-Italië !!”.. Doordat mijn Penis afgeschreven Génitalië!!

Goeden Morgen, en de Bàhllullen..

Share
Dit bericht is geplaatst in A J A X, C U T S H U I S - Catshuis, Geen categorie, Kabinetsbegroting, S L AG - H A R E N en getagd , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>