A C T U A L I T Y – Social Media Culpa Media Maxima Culpa !! En 4 4 jaar vandaag..

Ik Mis – Dáád bij het woord van Hánoniem wat zie-no-niem, zie no name staat voor in de vergetelheid raken. En de aanwezigheid van 44 jaar , is niet in vergetelheid geraakt, als hij zelfs wel of niet de Mee-bèl in London hoort klinken,als je in de comma van één letter-greep teveel raakt. moet juist je Wenkbrauwen Fronsen, omdat dat bij Comapatiëntendat altijd op een haar na scheelt in de communicatie.

Dat de Communicatie op een geheel ander niveau nog niet jarig was , mag wel duidelijk zijn. En iederéén zit sowieso met de eerste Na-jaarsstorm op de blharen.ik heb een media-stilte voor de volgende storm in-gelast.. En heb op al dat gezeik, over ‘who to blame er over heen geplast…!’ Heb gister sowieso Glas water voor mijn keukenraam naar binnen gehaald.

Waar ik me veel meer zorgen over maak, is dat Dobbe, ‘Broodje Dobbe’ is ingeslikt door een ander.. Opgeslokt door de Dinérosauriës van de Smaak-braak-makers. Broodje Dobbe, waar zelfs Jasperina de Jong in de jaren -70-tíg over zong! “Dobbe – Dobbe Dobbe Doe… Toedeloe moet er nu dus achter.. Op de Vijzelgracht zat zo’n prachtige Broodjes zaak, waar nu per A- en Tunnel-buis de boel in het laatste stuk wederom gaat verzakken.. Maar ja , De Metro : “Boring is het niet!”..En het bovengrondse -verzet is groter dan het Ondergronds verzet ooit in de Oorlog is geweest.. En ik Mís – Dáád-bij-het-Woord van dat verzet…En in een Snél-trein-vaart stappen we van het ene Perron naar het andere Pardon. En ondergraven we zo de geschiedenis die achter en onder ons ligt, stappen er over heen en lopen op de nieuwe Metro-perrons er aan voor bij..

Terwijl in de Moderne – A-sociale Media je zou hopen op een grote Tunnelbuis van Visie, in plaats van de Tunnel-visie van dat werk-tuig die 48 -uur per dag aan zijn eigen In-visuéle materie werkt..Die langs je heen loopt, of je überhaupt ziet staan, maar ondertussen met de Hele Wereld aan Míst-communicatie Schwittert – Twittert en Pingelt en pangelt..

En daarom hebben “Ze”, een Crommissie van ‘Weise Heren’ onder leiding van Démissionair Heer met zijn nieuwe Job, de leiding en opdracht gegeven, om de ‘Cohennisering’ op gang te brengen. Dat houd in, dat niemand een Hout er van begrijpt, dat de ‘No- Man- Clatura-pornorama’, ook maar enig inzicht heeft in de Up-load -cultuur van de ‘Achterhaalde Overheids-structuur..’

Als er één nog niet Jarig is, is dat de N O S wel! Zelfs Nieuws-uur begint zo een beetje bij de Magistraalatuur van Missers te horen.. En daar worden wij niet F R Ö H L I C H van !! Zelfs N O S moet in de ‘Tweebeken-van-meningen’, op de Blharen van Media Culpa MediaCulpa Media Maxima Culpa gaan zitten..

Je zou haast willen , dat de Social Media eens een tijdje in Coma raakt, en er het zwijgen toe doet, of deed.. maar dat is ten opzicht van H K H Prinses Mabel niet gepast en wreed..dus trek ik mijn woorden terug, en hoop dat dat tuig ook eens terug trekt. Maar ja, die leven al jaren in Comatische Dove-mans-oren !!

Share
Dit bericht is geplaatst in Geen categorie, Matthijs van Nieuwkerk, Prins Johan Friso, Prinses M A B E L, Prinses Mabel / Geheime Dienst en getagd , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>