A C T U A L I T Y – Mark Rutte slaat op de Vlucht met…??….

Roemer krijgt het zo te zien dankzij ‘Díe de rikste’ van de twee, het voor zijn kiezen . En Opstelten what’s in a name wil Hoelinkels stéviger aanpakken. Mag ie wel opschieten, anders schiet de vooruitslag aan zijn rechtse doel van het middenveld voorbij..Dus ik zou zeggen : Kiezers ,hou de ‘Há Há Poliniettici’ in de gaten, anders wordt het Boring.. Breek me de bek niet open, ik moet zo naar de Verstandsarts. die mijn laatste Verstandskies er uit gaat halen. Zodat ik straks dommer over kom dan ik toch al was. Alhoewel Rutte zich niet voor één gat laat vangen! Toch B I – zonder dat ie denkt dat het een gelopen race is. Straks heeft ie Électoraal geen Poot om op te staan, en wordt ie op een poot toch nog een Blade -runner.. Benieuwd naar z’n Handicap als ie zijn laatste Életoranale – slag probeert te slaan.. Wie U ook niet over moet slaan zijn de Véértígggg Procent ‘Zwévende Kiezers’, terwijl die toch niet allemaal een Pasje voor de Coffeeshop hebben.. Terwijl ik mijn Stèm – pàs kwijt ben, wat mij goed uit komt, omdat ik geen Zwevende , maar verloren Kiezer ben.. “Ver Kíes Zingen boven Stèmmen!!”, dus ook bij Abstïnkontinentie zit er Muziek in..Over Muziek gesproken : De Hit : Samsom end Die Lielá, loopt Paralel met de Stijgende Verbazing van Émile Roemer in de Tweede Kamer.. Rutte krijgt allerlei Waarschuwings-signalen , en is Blij dat ie met 130Km/u als Bord voor zijn Kop, er alsnog met Vijfzetels meer er vandoor kan gaan. Alleen jammer voor Mark ,plotselinks kan ie op de Snelwegen alleen maar er links af, als Ie Links voor -sorteert.. Dat is voor Mark een électoraal Bruggetje te vèr. En Kiest W C D A -eieren voor zijn investering, want over Pécunia wordt bij de écht Lie – bieberanaal niet gesproken..En wie staat er aan het eind van de Vluchtweg en-tunnel hem op te wachten? Juist ja , Maxíemmaal Verhagen , het eeuwige Licht in de Tunnel in G * D s-welbehagen.. Ondertussen zijn ze door de te hoge Snelheid Opstelten ontvlucht, en bij een Maria Kapelleke van Ontroermond in thuisland Emiel Roemer aan geland. Zij doen daar op hun Blote Knieën een Schiet en Voorschotgebedje, omdat hun Bedje na de Verkiezingen nog niet gespreid is, en de Bedde -sprei van Emile, nee dat nooit.. Of hun gebeden worden verhoord, wordt achter gesloten Deuren van Rol Luik – Rolduc door Mrgs Pijpen uitgevoerd met ook wel de Bij-naam ‘Smeer-pijp..Wordt ongetwijfeld vervolgd..foor Deetman .. eh Wordt vervolgd!!

Share
Dit bericht is geplaatst in Geen categorie, Kabinet - niet, Kabinetsbegroting, Mark Rutte, Nieuwe Fractie - Leider P V D A !!!, Nieuwe Fractie - Voorzitter P C D A !! Diederik S A M S O N !!, Nieuwsuur, P v d A, R O N A L D P L A S T E R K, R U T T E : We doen geen Mededelingen.., Tofik Dibi, Verkieszingen, Verkiezingen na de Zomer, Y O L A N D E van der S A P per-de-Flap en getagd , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>