A C T U A L I T Y – Stèm – Wíjzer net gedaan !! Ha Ha Ha Ha !! De Partijen waar ik dan toch op ga Stemmen staan er niet bij maar wel mijn Buurvrouw Boven aan !!

Ha Ha Ha , ik kom uit bij Groen Links!! Terwijl ik toch erg rechtse antwoorden gaf, maar ook weer erg Linkse.. ik zie nu dat P v d A en D 6 6 er niet bij staan in mijn eind résultaat. Dus wordt het toch ‘Verkieszingen boven Stemmen..’ Tactisch wordt het voor mij Samsom maar reasenable wordt het : Nou Vooruit D 6 6 Terwijl ik eigenlijk voor het eerst écht niet wil Stèmmen !! Geloof niet meer in dit Systeem, maar ja als je niet Stemt..moet je je mond houden..En gelukkig kan ik dat niet ..Veel wijsheid toegewenst straks !!

Uitslag S T E M W I J Z E R !!
Meeste overeenstemming met:
U bent het op 12 punten oneens met GroenLinks GroenLinks
PVV
Partij voor de Dieren
VVD
ChristenUnie
50Plus
SP
SGP
CDA

Wel Opvallend!! D 6 6 én P v d A staan überhaupt niet in mijn Uitslag!! En daar ga ik dus Woensdag tussen Stémmen.. Dus K Í E S W I J Z ER dan de Uitslag van de Kieswijzer.. Groet á Tous Joshua Hoogveld..

Share
Dit bericht is geplaatst in C A T S H U I S, C D A, Debat op 2, Eerste Peiling na Míslukking Catshuis, G R O E N - L I N K S -A F !!, Geen categorie, Griekenland, Groen Links / G L / Yolande Sap, K A B I N E T - G E V À L L E N !!!, Kabinet - niet, Mark Rutte, P v d A, R O N A L D P L A S T E R K, R U T P E E T O O M / C D A, R U T T E : We doen geen Mededelingen.., Rutger Castricum, S G P - Jongerendag, S G P - Leider van der Staaij, Tofik Dibi, Verkieszingen, Wie is De M O L, Y O L A N D E van der S A P per-de-Flap en getagd , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>