A C T U A L I T Y – In H A R E N waren ze nog niet járig Gister-avond!!

In H A R E N waren ze nog niet Járig Gister-avond dankzij de A- sociale Media En in Slag- Haren waren ze al hélemaal van slag in de rondte aan het draaien ……………
Mij Rijzen de Haren ten Berge !! Bèrg dan maar Over – T U Í G !! van hun eigen gelijk

Feestje bouwen : “alles er met de H A R E N bij-slepen” En daarna gesloopt met Bloederig – Face-bloed naar huis. de Bezem door de Mediordinaariteit..Op een haar na bestond Haren op mijn hoofd die daar aan denkt – niet meer.. er waren gister ook op-vallens veel haarluizen, die zéker niet uit Haarlóós-alarm kwamen..Geen Haar op mijn hoofd , die er aan dacht om naar het Noorden af te reizen..Ik weet niet wat de Fiets-back van zo’n spontane Faeces-feestje oplevert. Maar de Harenaren zaten als gevharingen in een ton..Het enige wat het heeft opgeleverd is een Ton afval, wat met weer een spontane positieve Schoonmaak-actie met de Code naam “De Bezem er door”, wordt schoon gemaakt..En over het Proléterige woord “Prolétarisch actief winkelen zullen we het maar niet hebben, Het enige positieve er van is dat alle Waspoeder op straat ligt. Dus dat wordt de brandslang er over heen om alles Schoon te spoelen !! onder het Motto : We hebben ‘Schóón – genoeg van dat tuig..Zo’n spontane -actie op het internet werd vroeger ook wel een ‘Mob’ genoemd.. Nog nooit zo’n slechte Mop op Faeces-book mee-gemaakt..
En natuurlijk werd er ook alles tijdens De Plundering er bij gesleept.. bijvoorbeeld in de A H – erlebnis Shampo genoeg om je ‘a-ssociale gedrag in Onschuld Schoon te wassen..’. Het had natuurlijk op een paar Haren na gescheeld, of de Kaalslag om Haren was bij De Débielen ten onder gegaan..Het Dorp krijgt nu ook de Bijnaam “Wassen-Haar”.. waar Willem – Alexander als Waterhoofd van Het Koningkrijk nou ook niet op zit te wachten.. Die zit te wachten op ‘Het Feestje’ van het nieuwe Kabi-net-niet. Die wil volgends jaar graag aan de Wandel met Diederik en Mark, onder Het Mom van de Vier-daagse : Links -Rechts Links Rechts, met als extra Benenwagen Emiel Roemer die keihard vanuit de Oppositieonel Opzij – lijn natuurlijk roept: Opzij Opzij Opzij – maak plaats wíj hebben ongelooflijke haast..Maar ja, die wordt voortijdig van de Gladiatoren-avenue zo het Nijmeegse Bos van van der Kamp in -of-weggestuurd..
Naar nu blijkt, heeft Gemeente Wassenharen net onder Groningen contact opgenomen met Apeldoorn en ik Verzeker u , dat dat niet in de Kleine maar grote ‘l ‘Éttertjes staat, dat Apeldoorn geen enkel Verantwoordelijk heid op zich neemt dus De Gemeente Wassenhaaren is dubbell nog niet Jáááárígggg . Apeldoorn zal ze ‘Betaald zetten..”.

ravage-haren-facebook-feest.html

Réacties Face-book

Bart van Leeuwen : De a-sociale media… ( De A- sociale Média is vandaag door Bart de Leeuw gebruikt..

Joshua Hoogveld- Twitter :ACTUALITIES

Of De Háát-sociale Media of van A-Zóciale Media ..

Share
Dit bericht is geplaatst in Geen categorie, S L AG - H A R E N en getagd , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>