A C T U A L I T Y – Ik kom er Vooruit dat ik op het Tweede Wouke van Scherm val..

Meneer Spéchttold komt U voor Wouke van Scherrenb er ook vroeg Vooruit?

Barack Obama, Yess wie ken t ‘m niet .Wrak Oh Drama voor Emile wie hem verliet. Emile Roemer is dankzij
Diederik Samsom Moe-der-ziel alleen. Mark Rutte wordt Links en Rechts passéé Définitive, en passport tot onvermogen k-wiet. Volgens Spechttold you so, zitten we na de Vooruit-slag op Zwart Zaad. En zijn Oogjes Rollen tegenover Geert Wilders in Spagaat.. Wouke van Scherrenbùrg je dan maar als zij zich aan Haar Blondheidige woord houdt. Het zegt mij niets, maar in Rood – gekleed bekent zij Onpartijdig op wie zij niet gaat stemmen. Asscher me nou en de Kleinzoon van Johnnie Hoes hielden elkaar in even-nicht, met een Kwiet-pas tot onvermogen, Huilen is voor jou te laat ik kom niet meer, ik keek onverdrogen naar Pow Pauw en die ander Witte man, en tot mijn verdwazing koos ik voor de Dieren-partij, zodat ik niets anders zeggen kan , dan dat die Stemwijzers dommer zijn in hun keuze, dan degeen die ze in – leuze of invullen..Nog zesdaagse -oorlogen om te gaan, en daarna spreekt op 12 Septemebr het Consttutionele Hof in Duitsland dat het met de E U R O en Europa is gedaan..We gaan terug langs af, en rijden allemaal weer in een trabalant of een D A F. Daftig gezegd : krijg toch allemaal de Colere, val van mijn part Hardstikke dood, ik schrijf U af met een Pot- Lood. Ik kras mijn geweten schoon, door het Stembiljet niet in te vullen. Ik ga naar de partij van Plus – eh Rien ne van Pluche Four uit denken, verder niet meer Lullen over die Krasse Knarren uit de Haagse Bluf en Politiek. Het maakt mij Zee-mantisch op Zaad-terdag ernstig ziek.. Maar zo Rood uitgeslagen als die Mevrouw, met die Blonde Intelligente Haren, liever haar dan naar die Oude Lullen staren..Dit is mijn laatste bijdragen over en uit, ik kijk voortaan naar het Tweede Woukevan Scherm! Want Geen Idéé zes-en-zestig reden om nog een Politiek Baar- Oh -meter voor uit te lopen op de Uitslag, want die staat bij Diederik al vast in de vorm van Rose Champagne in de W – I J S K A S T .. Proost !!

P S : Om over na te Denken D 6 6 : Vooruit als Klèts – Klàtsch Majoor !

Share
Dit bericht is geplaatst in Geen categorie, Groen Links / G L / Yolande Sap, Kabinetsbegroting, Mark Rutte, N . R . C en N R C . N E X T, Néé der lands One Hope in bange dagen, Opiniepeiling, P v d A, R O N A L D P L A S T E R K, R U T P E E T O O M / C D A, R U T T E : We doen geen Mededelingen.., Verkieszingen, Verkiezingen na de Zomer, Willem van Oranje, Y O L A N D E van der S A P per-de-Flap en getagd , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>