A C T U A L I T Y – H È L P ben mijn S TÈM kwijt …..

Help ben mijn Stèm kwijt, want ik was net voor de Bui binnen. Dus mijn stem is niet in het water gevallen. Maar gisteravond bij het grote Debat, verwaterde door de angsthazen-politieke correctheid, eigenlijk alles . Één Pot nat.
Je moet keuzes in het leven maken, en dat heb ik zojuist al om half acht gedaan..Terwijl ik eigenlijk niet meer wilde stemmen.En de Uitslag voor vanavond staat al vast. De Lynx is voor goed aan de gronde gezet.. Dus is die meneer van Links vanavond bij de eind-uitslag in zijn wiek geschoten..En dus zal onder Mark My Words alles
V an af V an D aag anders worden, als ie alle ongeleide Fractie-projectielen voor de eerste vergadering af schiet..Ver zal Groentje Links met Opgestoken Kapsel, de eerste Kap-salon buiten de Tweede Kamer beginnen, En reken maar dat ze veel klanten krijgt, want daar lopen wel een paar verknipte Hallo tochtone verwilderste Blonde types rond. Het Mes er in.. Ondertussen Zeikt het buiten met hagel net zo hard als de Ha Ha Poliniettici dat kunnen doen..Maar als je nu gaat stemmen kom je wel met een Schoon -geweten uit het Stemhokje!!
Nadat ik bij 1voor de Verkiezingen Flamke Halsema aan een Kruis-verhoor zag onder door gaan, vraag ik mij af wie en waar is Tofik Dibi afgeserveerd? Yolande Sap houd twee zetels en een reserve zetel voor een afvallige over, dus is Groen Links eigenlijk Ont-groend.Geert wordt met subsidie van de Europese Unie op een Wilderste safri in zijn Ferrari gestuurd, en Hero Brinkman die niet zo Hero is, doet een Be-Spottelijke reclame voor dat merk met een rietje. Afgekeken van Emile Roemer voor dat andere aan me hola coca – cola. En voor die Twee Ree Bruine ogen die keken de aan -jager aan, is de Priemende vraag, of het coalitaire -verbindt middel nog wel 6 6 jaren mee kan..
Verder verliep gusteravond alles op rolletjes van de Camera en waren Dominque van der Heyde en de andere Presentator van Den Haag Ferry Mingelen gemanireerder dan menig Ha Ha ags Polinietticus. Het Spel -en-overspel van Emile naar Diederik en vice versa is gespeeld. Het gaat nu nog om de Votaire Knikkers, en een ouderwets Rood – Potlood. En zo hoort het ook, zou meneer Sjonnenberg zeggen.. Ik wens U vandaag veel Verwijstheid, en laat U niet in een Hokje dwingen, wat Uw stem niet kan verdragen….

Share
Dit bericht is geplaatst in Bezuinigen / C P B .., C A T S H U I S, C D A, C U T S H U I S - Catshuis, D W D D, De T W E E D E K A M E R - B E N D E van V Í J F !!, Eerste Peiling na Míslukking Catshuis, Geen categorie, Hero Drink B R I N K M A N, Kabinet - niet, Kabinetsbegroting, Mark Rutte, Nieuwe Fractie - Leider P V D A !!!, Nieuwe Fractie - Voorzitter P C D A !! Diederik S A M S O N !!, Nieuwsuur, Opgejaaagd W I L D, Opiniepeiling, R U T P E E T O O M / C D A, R U T T E : We doen geen Mededelingen.., S G P - Jongerendag, S G P - Leider van der Staaij, Tweede Kamer - Wandelgangen, Verkieszingen, Verkiezingen na de Zomer, Y O L A N D E van der S A P per-de-Flap en getagd , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark de permalink.

2 Reacties op A C T U A L I T Y – H È L P ben mijn S TÈM kwijt …..

  1. Glaswerk zegt:

    Heer Joshua, ik ben de mijne ook kwijt.
    Als die stem maar niet door de rechtse hobby’s ondergesneeuwd gaat worden….

  2. Joshua zegt:

    Dat zou S N E U W zijn , maar een ondergesneewde Stèm klinkt wel als Bing Cosby I’m Dreaming of ee Waait Christmass.. U hoort ook al ben ik mijn Stem kwijt net zoals U .. Er zit Muziek in..Maar op wie heb je nou gestemd in dat ooit Linkse Bolwerk van Niemeghen? Groet en Salute !! Joshua

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>