A C T U A L I T Y – Diederikje nog twee nachtjes slapen … mag je de verkiezings-uislag uitpakken!!

Stèm – Wíjzer .. en verder zei mijn tandarts het al: Kiezen op mekaar en vanaf vandaag Bék – Dicht! Want breek me de Bek niet open !! Mijn Stèm heb je. Maar heb toch even mijn Pianostèmmer van KwiniSoerabajabibi verraadpleegt. Want Ver-kies-zingen boven stèmmen blijft een Tinie Verwitste vraag-stelling, toen ze mij vroeg wat ik nou ging Stemmen? De Toets-steen en de Hoek van de samenleving. Benieuwd of er nog een directe-of-indirechte Rechtse Hoek onder de politieke gordel komt, na de twee Rotste jaren.Maar met zoveel Zwevende naar
P v d A neigende .. die het voor hun kiezen hebben gekregen, zweeft Diederik Samsom in een versnellende trap na, van Mark Rutte naar de Overwinnings – speech. En kan Mark zijn Spitz-schoentjes aan de Wilgen van het Cutshuis hangen.. Dan vraag ik nu Électoranaal een Time -out !! Namens de Pruimende Tomaten – partij,tot en met 12 September..Dus iederéén kan dood – v…n en verder doodstil blijven zitten en veroemer je niet !! Maar ja, als de Zwijgende Meerderheid gaat stèmmen.. kun je de Uitslag ook niet horen!! Weer een probleem…

Ondertussen Kekerdòm van op dat een Rechercheur een Hèn – Nèp – plantatie had ondergaan. Het woord recherche wordt hier beroepsmatig te kort gedaan.. en iedere verdere hypothese of conclusie schiet voor de werkelijke toedracht Kogel-gaten in het lichaam van de Politie..

Ondertussen zie ik buiten een dreigen bewolking met ernstige Bliksem-schichten uit het verleden , wat totaal niet op het vorige -onderwerp je er maar bij slaat.

En een ‘Blij-stands-moeder moet juist op de V V D stèmmen zodat je aan Mark geen Kind hebt?
Stèm Wíjzer .. Stem als Bij- verstandsmoeder op ….?

Word nog leuk wie er als onderdrukte bevolkings-groep wordt bij gehaald. Vroeg me toch al of, of Mark My Worst of ie bij z’n volle Vlaag van Verbijstands-verbijstering was, of is ?

Maar op één staat natuurlijk de V V D- Verpakking : Kíeskeurig, maar ja ik stem nooit netjes..Ik stem met mijn gevoel.. heb ik er minder last van dat mijn Stem woensdag naar de Klote is !! Goeden Morgen!

Share
Dit bericht is geplaatst in C A T S H U I S, C D A, C U T S H U I S - Catshuis, Dag van de Leerplicht, De T W E E D E K A M E R - B E N D E van V Í J F !!, Debat op 2, Geen categorie, P v d A, R O N A L D P L A S T E R K, R U T P E E T O O M / C D A, R U T T E : We doen geen Mededelingen.., Verkieszingen, Verkiezingen na de Zomer, Y O L A N D E van der S A P per-de-Flap en getagd , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>