A C T U A L I T Y – Day after the Bittere Morning-pil van C D A en ….

Day after the Bittere Morning-pil van C D A en .V V D staat vóór V èrlíes V an D iederik
en Yolande S A P en G L staaT op S P R I N G E N en Kàppen vlgs laatste berichten..

Kunt U instèmmen met uitslag dat V V D staat vóór : V erlies V an D iederiks Samsom. em dat Pvda en V V D tot elkaar Vermoord deeld zijn tot de S P door-midden is. Goeden Morgen, omdat alle Stemmen gelden, en de Définitieve uitslag te lang op zich wachten, heb ik een Gordon om de Koorddom van de Heuketroth valse Neve en Stropdassen van het Derde VeeveePleebeeërs Rangs -Zangkoorteje van onze achternischten geplaats. Wat ik gister niet begreep was de ‘Vooruit-en -terugslag van menige Partij’, die tegen de Door-strooming van de
Nopinie-peilers Grisstelijk aan het Kruis van De W C D A werden genageld. Het Monaaïstische Toetertje van de ‘Zhoek-steen van de samenbeleving’, als sélectoraal ondergeschoven kind-wat-is-er- met- je- aan- de- hand.. Gaf de afgelopen uren van de Uitslag, mij een doorslaggevend gevoel dat de tegen en terugslag onrepereerbaar waren..Het Zeit-moment van die Zeitgeist werd een kwelling door de Kwelgeest van de Nopinie-peilers, die onder de Maat van de Uitslag bleven. Het ongeluks-getal van 13 min 10 is drie zetels voor Mevrouw Sapper-de-Flap aan. En Huisnummer 13 van de Tweede Kamer zou ik ongelukkig uitgedrukt niet aan voor Bye Bye-gaan..

The Day after the Naait bivoor.. en ik zie alle Spindokters met onderuitgevallen -slaap-oogjes de Elecoranale Cortisoontjes verstrekken , met de woorden, dàt was even Slikken! En dat hadden ze beter eerder kunnen doen, zodat het gezichts-verlies als életoranaal vervaal niet zo’n blote gezicht van de Truttenboom van de W C D A – samenbeleving zou zijn!

Dat het Verlies V ery V ery D ramatisch zou zijn had niemand verwacht,, Terwijl de No-pinie-peilers in hun Prognose voor een behoorlijk Aard-verschuiving hadden gewaarschuwd, Maar dat G * D de Verkrachte woorden van een Baanrander 1 zetel er bij zou geven.. Die G * D moet zich verslikt hebben op die Zaad-ter-dag dat Jé – Zus 1 dag na Go Go tha van het Kruis en zijn électorale Vloekstuk viel .

En vanmorgen werd het Duidelijk dat de Électorale Heen-en-Weer-kaart van Nederland behoorlijk zonder Alcohol Blauw werd gekleurd! En dat een aantal Partijen er gekleurd op stonden, kwam mede door een Dépressie onder de Hallotone bevolking van onder P ersoonlijke V oorkeur V an de Drievieren-deling van de Onderste boven Paniek..

En tot slot , zijn de Peilingen tot onder A N P – Algemeen Nee-derlands beschaafd Politiek Niveau gezakt !!

Maar ja The Messenger heeft ‘t altijd gedaan..En Mark en Diederik schijnen vannacht Surrëeel al de Samsomnaait koffer in gegaan

Twitter : A C T U A L I T I E S

24m Joshua Hoogveld ‏@ACTUALITIES
De V V D staat Vóór : V erlies V an D iederik #in #NLkiest #in #PvdA #VVD #woukevscherrenb #margrietvromans #DiederikSamsom #MarkRutte #`vdv

2h Joshua Hoogveld ‏@ACTUALITIES
Voor veel Partijen ligt de Schuld bij V ery V ery D ramatisch en kunnen ze de Samsomnaait koffer v #Mark en #Diederik wel #in pakken

2h Joshua Hoogveld ‏@ACTUALITIES
V an af V an D aag laten wij de P ersoomlijke v oorkeur d oor A rbeiders achter ons V V D – P V D A #in #1vdv #Nlkiest

3h Joshua Hoogveld ‏@ACTUALITIES
Kaart van Nederland heeft een Hogedruk-gebied van een Blue – imprint #in #VVD #PvdA #woukevscherrb#KvdB 11vdv #DWDD En #SP : Doormidden

3h Joshua Hoogveld ‏@ACTUALITIES
Het Midden terug.. en S P -door-midden !! @Laradio #radio1 #in #woukevscherrenb #PvdA #VVD #SP

3h Joshua Hoogveld ‏@ACTUALITIES
@MVroomans @krosochtendvan4 Mevrouw er waait een Frisse W I N D S T door het land.. !! En dat moet U als Muziek in de Oren klinken

3h Joshua Hoogveld ‏@ACTUALITIES
V antastisch V antastisch D iederik #in #VVD #Pvda #DiederikSamsom #MarkRutte #woukevscherrenb #josgoedmakers #1vdv #DWDD #KvdB

12h Joshua Hoogveld ‏@ACTUALITIES
@MVroomans Ben Benieuwd wat voor Requiems U morgen Speelt op Radio 4 Als U dat haalt..#in Gr J,-

12h Joshua Hoogveld ‏@ACTUALITIES

@JosGoedmakers Die Samsomnite en de Koffer had ik al in een Actuality gebruikt !! over Samsom end Die Lie lala. No Hardfeelings Joshua #in

12h Joshua Hoogveld ‏@ACTUALITIES
P ersoonlijk V erlies V an Geert Wilders #in De Kiezers gaf hem een N É É -derlaag bij de Grond..#in #PVV

13h Joshua Hoogveld ‏@ACTUALITIES
@woukevscherrenb En de Peilers Ontslaan? Maar U als Onafhankeleke Anchor Woman moet als Peile blijven bestaan !! #in

13h Joshua Hoogveld ‏@ACTUALITIES
@woukevscherrenb Niet Overstuur raken ! #in #NLkiest #HermandeSchermman

13h Joshua Hoogveld ‏@ACTUALITIES
@TijsvandeDiederik en Mark Lopen Paars aan met 8 1 Zetels kunnen ze een Rood Wit Blauw Nationaal Kabinet maken Links Rechts Links Rechts #in

13h Joshua Hoogveld ‏@ACTUALITIES
@Mrsvanderlinden En dan G V V D Schreeuwen.. ben weer weg

14h Joshua Hoogveld ‏@ACTUALITIES
Mark en Diederik Lopen met 81 Zetels samen niet alleen Paars aan maar ook Rood – Wi t – Blauw als #in #NLkiest #HermandeSchermman #in #1vdv

14h Joshua Hoogveld ‏@ACTUALITIES
#DiederikSamsom Yes we can ! #NLkiest #HermandeSchermann #VVD #MarkRutte gaat toch Rechtsom #Pvda 40 #VVD 41 #1vdv #Prognose #in #CDA 13

14h Joshua Hoogveld ‏@ACTUALITIES
nieuw: A C T U A L I T Y – 2 1 : 0 0 Eerste Prognose !! P v d A : Y E S S we C A N !! http://bit.ly/SEZu9S actuality

Share
Dit bericht is geplaatst in C D A op zoek naar Zichzelf en Nieuwe Part e i - leider, C U T S H U I S - Catshuis, D W D D, Debat op 2, Eerste Peiling na Míslukking Catshuis, G E E R T W I L D E R S, G E R D - H À R D - L E E R S, Griekenland, Groen Links / G L / Yolande Sap, H E R O B R I N K M A N, Hero Drink B R I N K M A N, J O B C O H E N, K A B I N E T - G E V À L L E N !!!, K U N D U Z - Coalitie 'S A P - per-de-Flap ..., Kabinet - niet, Kabinetsbegroting, Mark Rutte, Nieuw Radio - programma Geert Wilders, Nieuwe Fractie - Voorzitter P C D A !! Diederik S A M S O N !!, P v d A, R U T P E E T O O M / C D A, R U T T E : We doen geen Mededelingen.., S G P - Jongerendag, Tofik Dibi, Y O L A N D E van der S A P per-de-Flap en getagd , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>