A C T U A L I T Y – 1 2 September Mark Woensdag Gehàkt-dág dág groet Diederik Samsom

Mark Woendag 12 September Woensdag Ge H Á K T – Dág dág Emile

De Fabeltjeskrant verspreidt Malware.!! Da’s toch niet zo shockend, doen ze volgens meij al tientallen jaren..Maar ja, De Fabeltjeskrant verkoopt er wel meer door. Nu ook in diezelfde Ochtend krant waar ik niet Wàkker van lig met een Interview met M R komt, om te waarschuwen tegen De Opkomst van Diederik Samsom ‘Léés-de-Telegraaf!’, is met het bekend worden van de Malware – verspreiding door het Nationaal Cyber Security Centrum juist de Ondergang van zowel die Ochtendkrant en de Ondergang van M R aangekondigd. Want hoe meer ze dreigen en waarschuwen, hoe meer ik naar Links trek, terwijl ik tot nog toe alleeen tot Linked – in was gekomen,”Wij helpen Links niet aan een Meerderheid” Terwijl je soms je verantwoordelijkeid neemt en mee doet aan een Coalitie, om het land te redden en te reger, Zie D 6 6 .Waarna ik afhaakte, omdat voor de Verkiezingen hadden beloofd niet in Zee te gaan met die andere Partij van de Schij-g-heilige gezichten.Volgens laatste Peiling komt er op 12 September een Hard – Stilstand tot stand, en eindigen biede partijen met ieder 4 0 zetels elkaar in de Armen van.. En volgens een gastrolóóg er niet om, zal het Avond-en-morgenrood van beide -partijen in elkander over en voor eeuwig in Oranje onder gaan..Dus gebruik je verstand, gooi al je voor-oor-deel en
geslachts-delen over boord. Zodat je je Rode – Potlood als Uitroepteken niet meer kan gebruiken.Geen Man
over boord..Koop voor 12 september een Lie – pod detector, die precies als een soort Politieke Tom – Tom aangeeft op wie je niet moet stemmen, Zodat je die dag verder ‘Vrij en onverveerd die Rutten van Hispagne heb ik altijd onteerd’ er aan kan toevoegen..Enfin uiteindelijk zal Woensdag 12 September wel eindigen met de Leuze :
P v d A : : Mark Woendsdag Gehakt dag !!

rutte-noemt-opkomst-pvda-gevaarlijk.htmlhttp://www.nu.nl/nieuws/2904379/rutte-noemt-opkomst-pvda-gevaarlijk.html

telegraafnl-verspreidt-malware.html

Share
Dit bericht is geplaatst in C A T S H U I S, C D A, C U T S H U I S - Catshuis, Kabinet - niet, Nieuwsuur, Opiniepeiling, R O N A L D P L A S T E R K, R U T P E E T O O M / C D A, S G P - Leider van der Staaij en getagd , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>