A C T U A L I T Y – 1 2 September D – D A Y for E U R O in Karlsruhe !!

The E – norm word niet gehaald, maar bij de Wooncorporaties wordt énorm boven de lat van onbeschaafd gedrag gelegd.Het zijn ‘Financieële Hoogvliegers’, die een Epke Zonderland-gat in de lucht springen.

The Énorme winst in de Peilingen leveren Samsonitische bedragen boven de Balk-ellende-norm op.
Vijf Kerken krijgen Huursubsidie zodat G * D daar nog een tijdje kan wonen, voordat ze door de Hemelsche Wooncorporaties worden opgekocht. En het C D A kan dan bij die zelfde G * D delijke Corporaties de overgebleven 12 Kamers zonder zetel huren.

Eindelijk is duidelijk dat Premierschap naar de Knoppen is door rood niet te onderdrukken, En Diederik kon zijn
Rode -gevoel niet onderdrukken. Een Nieuwe Premier zit dus in de Rode Knop. Dat wordt leuk Avond-rood bij de ondergang van Emile en Mark my words Rutte..Maar ook de Rode Knop – je tuisen beide lang-lopenede Lichaamsdelen kan hij niet langer onderdrukken dat dat Rode knop het verzelfstandiste Lid-en voornaam woord van E I K E L is ..

Ook de Kiezer ziet grote verschillen, waardoor er iets tussen kwam voor Emile en Mark.. Ik zie Mark nog weel terug keren naar Made in Germany van Angela Merckel want Rutte is daar meer dan een Mark op de Daalder in de Peilingen waard ..

Maar uiteindelijk bepaald niet de Kiezer maar het Contstitutionele Hof in Karlsruhe of de Noodfonds – E S M wel Wettelijk door de Germaanse Beughel kan. Zo niet, dan is dat einde oefening van de E U R O !! Einde Europese Munt, en zàkken alle Woning-corporaties Banken en de Uitslag van de Verkiezingen in de Bàuw-put. Dan krijgen we eer Run op de Wallstreets van verzet. Goldman – digger en Sachs eaten their Hart out!! En Mark Rutte staat onder enkelband – toezicht van Wie Bitte, eh, Wibi Soeroebajahi.. Van de Vleughels uitspreiden is dan geen Sprake. Ze beginnen samen onder de Gevleughelde woorden Een Noot -vondst als Toets-steen van de Pianiserende Samen-beleving.

Ondertussen ga ik er nog steeds van tussen uit dat ik mijn stem in verzwijgende Meerdeheid met een Zùchtje Wind zal laten vervliegen naar het Arghmeddon der vervlogen tijden van Icarus.. en zal ik mijn Acteer-carriére weer uit de Mottenballen halen om mij niet langer voor de Électorale – Dommen te houden..

Share
Dit bericht is geplaatst in C D A, C D A op zoek naar Zichzelf en Nieuwe Part e i - leider, C U : Petere Blokzeil en de S G P, C U T S H U I S - Catshuis, Geen categorie, R O N A L D P L A S T E R K, R U T T E : We doen geen Mededelingen.., S G P - Jongerendag, S G P - Leider van der Staaij, S Y B R A N D van H A E R S M A - B U M A, Y O L A N D E van der S A P per-de-Flap en getagd , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>