ACT U A L I T Y – W C D A- lèctieve Verontwaardiging bij de W C D- A- se Bovenlaag-bij-de-grond!!

De W C D A- électieve Verontwaardiging, bij Truth Peet-en-eeren – boom en Ziekbrandt van Haerma ma Boe – Ma ! is weer duidelijk aanwézig!! Nu er écht bezuinigd moet worden geven ze dus niet thuis! Dus doet de Oppositie nu hetzelfde: Zegeven gewoon niet thuis, wat aan Dovenmansoren toen ze aan het bewind waren al hélemaal niet waren besteed! Dus uitbesteden die Kinderbezuigingen! bij de Volwassen W C D A-ers!! Koekie van eigen Déég gelijkheid.. En de Opposte wil graag op Het -of Dùh W C D A als geheel weg-bezuinigen!! Gewoon dat W C D A – beleid van het vorige Kabinet Dóór-trèkken.. en verder kunnen ze met hun Protest de W C D A – P O T op !! Als ze maar niet aan hun komen !! de Pro-vréation Kindertjes van de W C D Achterbank!!

Als er da toch bezuinigd moet worden

Share
Dit bericht is geplaatst in Bezuinigen / C P B .., C A T S H U I S, C D A, C D A op zoek naar Zichzelf en Nieuwe Part e i - leider, C U T S H U I S - Catshuis, Debat op 2, G R O E N - L I N K S -A F !!, Geen categorie, Justitie, K A B I N E T - G E V À L L E N !!!, Nieuwsuur, R U T P E E T O O M / C D A, R U T T E : We doen geen Mededelingen.., Tofik Dibi, Y O L A N D E van der S A P per-de-Flap en getagd , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>