A C T U A L I T Y – U S A D A rijdt Armstrong in the Wheelen

Lance Armstrong heeft zich ‘lens’ gereden en is nu door de U S A D A uit Zadel gewipt. de Wielrenner Sabel is zich van geen kwaad bewust, en denkt aan een bewuste Karaktermoord, waarbij d’hope op een andere uitslag niet bij voorbaat moet worden uitgesloten.Lance Armstrong heeft het hélemaal gehad, en ik denk eerder dat Lance Armstrong, het allemaal heeft gehad,waarbij ‘gehad’ beter interpreteerbaarder is dan ‘gebruikt’ Je mag me lens schieten of prikken, oh wat zeg ik nu, je mag mij aan banden leggen of doorprikken, maar ik heb nooit never jamais gebruikt..Ik heb wel gebruik gemaakt van alle bruikbare ‘oprek-bare begrippen’, en er is geen enkel-verband te leggen tegen mij , en andere louche individuen, zoals vooroplichters die zich voor Sang -artsen uitgeven.Dat ik wel eens per-A-buisje , iets anders op mijn Bordje voor mijn Kop of night cap kreeg aangeboden, moet U mij niet kwalijk nemen..Als wij allen zouden slikken, wat wij niet kregen aangeboden, dan zouden de Wilgen nu vol hangen. Maar ja Eddy Christiani zong het al: “Als ik met mijn Fiets bel bel, nou dan weet je het wel !’ Maar dat het zo bergafwaarts zou gaan, in de Vàl – lei der onsterfelijken………….. Ja, het kan Spaak lpen in het leven………………………….

P V V reed Hard leers in de wielen, en een tandje dès tijds er bij zetten, had ook geen zin want de Polen-site bleek de grootste anti-pool in het Europese Hof te worden..En om in Wieler-termen te blijven, ook met de P V V gaat het bergafwaarts..En wie zit nog dezer dagen vast in het Zadel?

Bij afwezigheid van de Twee Aucteurs, zoals ze dat zo mooi kunnen zeggen in Plain English, hoef ik aan de aanstaande Vermieschingen even geen aandacht te besteden.

Waardoor ik tijd over hou om aan die Bòmbastische Tempelier alleen maar te hopen, dat bij de Uitspraak van vanmorgen, niet het onvermogen van de Rechters ter Discussie wordt gesteld.. Sinds Napoleon van dat
Eiland H E L E N A eeuwen weg is lijkt het wel , kan Anders Breivik daar ongebreideld zijn gedachten laten varen En in het Einder der Tijden van zijn Onsterfelijkheid wat zijn nisdaden betreft kan hij ongeleid voor Eeuwig uit varen naar de Eeuwige Jachtvelden van zijn Slachtoffers.

lance-armstongs-statement-of-august-23-2012

410146-armstrong-staakt-dopingstrijd.html?utm_source=feedburner&utm_medium=feed&utm_campaign=Feed%3A+nosjournaal+%28NOS+Journaal+Nieuws%29

Share
Dit bericht is geplaatst in Anders Breivik / aanslag Noorwegen, G E E R T W I L D E R S, G E R D - H À R D - L E E R S, Geen categorie en getagd , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>