A C T U A L I T Y – Te vroeg Pieken.. kun je de Kerstboom in …

Te vroeg Pieken, ik weet er alles van. Kwam gisteren net voor dat de R van Arrowgantie je de das om doet, de Kerst-piek al tegen.Schrok darvan en riep: “Jij kan van mijn part De Boom in !”. Net zoals de fabeltjes-krant en M R daar over denken. En het lukt ze aardig om het Électorale Tapijt onderuit te trekken.. Tol van de Roemer zo’n Nééder – lands -Hope in Brange Vragen.Achtbaan Zetels om laag.En Mark Gilt het uit van Vreuhdehillibilly.. We shall see!
De Rechtse Truc om in the Winning Mood iemand onderuit te halen, is al zo vaak gebeurd, dat ze zelfs Emile Roemer als Leraar er zijn lessen niet uit getrokken heeft. Komt zeker omdat als z’n Verstands-kiezen getrokken zijn?
Wat hoor ik nu ?. Donner van de Verraaad van State gaat een Jadviserende Rolspelen voor de infor – amateur is ingesteld ? een soort Royale Staatsgreep namens Hare Majesteit? Ben benieuwd met deze nieuwe Kont-stiet-tionele Mooi – Nannarchie.. Verkiezen of delen..De Polarisatie van de Twee-partijënstelsel is begonnen, en de Rechtse Partijen en Lobby’s zullen er voor zorgen dat de Kiezers on Point of No- No – Return Verrechtst-omkeert zullen maken . De Verzwijgende vermeerderheid van King Leer -om – Leer laat wederom zijn Stem horen. Noch is Roemérisch Hoongelach tot in het Torentje niet verloren. Benieuwd wie er ‘s avonds na Acht Uur op 12 September er Sélectoraal er boven uit Torent !! En dan kan het Vomeren gaan beginnen, onder het mom van démooigratie! Het van de kaart brengen van de Partijen en wie niet van de Partij mag zijn, Ver – kíes-zingen boven Stèmmen.. Is er nog iets werkelijks belangrijks wat het vermelden waard is? Want ik hoor uit de Cockpit van mijn model-vliegtuigje wat ik trouwens met Kerst -cadeau heb gekregen, andere Geluiden, dan dat ik met het Jéé – Zùs – Weedekind normaal gesproken te horen kreeg. Nou heb ik mer Kerst meestaal een Réligieus Koran, wat niet te verwarren is met Holy Moses-achtige Myslamytische ververzste spreuken..Maar om nou bij het Minaretse geringste, gelijk op de Horizontale -achtergrond F – 16 of 17′s in te zetten, geeft alleen maar Bijbelonische Spraak verwarringen. en zet een Vliegveld Op – Stelten, van een Man die al jaren uit Naaitionale Veiligheid te hoog van de Schiphol-toren blaast.. Kunnen we die man niet Afblazen? Nou dan heb je wel een Twedde Kamermeerderheid nodig, en met die Formatie-schoenen aan, is het wel erg moeilijk om Opstelten om te blazen.. Beter maar om die hele verkiezing op 12 September af te blazen !!

Share
Dit bericht is geplaatst in Bezuinigen / C P B .., Geen categorie, Lijststrekkerschap - C D A, Mark Rutte, Opiniepeiling, P v d A, Y O L A N D E van der S A P per-de-Flap en getagd , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>