A C T U A L I T Y – Tandarts zei het al : Je hebt níks te kiezen!! Kiezen op mekaar en Bék dicht als ik je behandel

Tandarts zei het al : Je hebt níks te kiezen!! Kiezen op mekaar en Bék dicht als ik je behandel

Ga je op Emile Stemmen ? Nou N E U .. dacht het niet.. En toch ga ik dat doen.. Omdat aantal op Mark gaan stemmen, dus als tegen wicht stem ik op Emile. Maar ja, dan zijn de Tomaten wel gaar . Ik wil eigenlijk hélemaal niet meer stémmen. Dit systeem geloof ik niet meer in.. Allemaal Loosers. Geen inhoud veel bla bla bla en tra la la . Eerste alles beloven daarna het Torentje in om geschoren te worden. Dan blijft er van de beloftes niks over. Vijf verschillende stukken biefstuk met verschillende smaken tot een O N E -smaak getoverd, is niet zo betoverend, het is niet te vreten!! Laat staan vier à vijf Partijen die dan alles moeten inleveren om die meerderheid te behouden!! Weg er mee! Maar ja, als je niet stemt moet je je mond houden. Kan ik heel goed, zolang ik hier stilzwijgend, mijn zegje mag doen. Zo, ben je nu klaar met klagen? 

 
Nou over klagen gesproken.. De Néé-der-laag-ge landen was natuurlijk voor de Belgen in open doel schietten! En Belgen houden wel van een Schiettent op een Kermis, dar hoeven ze niet voor naar Tilburg, om het Rozig in te zien.. Alhoewel nederland alle hoeken en gaten van het veld en Roze zag , kregen ze het op z’n Roze gezegd behoorlijk op hun Flikker. Krijg je als je roept dat bepaalde types niet gezhikt zijn voor de échte Mannen met bàllen.. ja ja, écht mannen die over komen als Mietjes.. Wie had dat ooit gedaht?
 
Wie trouwens ook op zijn Flikker krijgt is Ecuador, want de Diplomatieke – onschendbaarheid heeft zo zijn ondiplomatieke grenzen, en staat het wel eigenlijk Zwart -op-Wit vast, dat Jullian Assange zichzelf gevangene van zijn eigen Werdegang heeft gemaakt..Zodat Engeland Immuun is, en zo de Immuniteit van de Ambassade naast zich neerlegt..
 
Wie ook Immuun voor kritiek is , is A S S A D, waarvan menig een denkt : Als die nou maar es V A S T Z A D !!
Dus breek me de bek niet open, als ook U nog geen Définitieve Keuze hebt gemaakt. Stèm Wíjzer door daar niet naar toe te gaan . Mijn Tandarts zei het altijd al : D’r is maar één Mening : “Kiezen op mekaar Bek dicht als ik e behandel!!” Ja mijn Tandarts is voor geen gat te vangen, goe om in de gaten te houden.. Kiezen op mekaar .. Toch eens goed over nadenken!!
Share
Dit bericht is geplaatst in Geen categorie, Julian Assange - W I K I L E A K S en getagd , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark de permalink.