A C T U A L I T Y – S A M S U N G e n d D I E – L I E – L A

S A M S U N G and die L I E la .. Dat líegt er niet om

Verdictemes, het is ze gelukt! The Jury has Spoken!.. En Apple zag al jaren lang “Spoken!!”.
Samsung,end eh, and die “L I E” lá . Samsung moet ruim 1 Mrd aan Apple-tje voor de dorst terug betalen! Maar de Grootste Rechterlijke Dwaling van Rasputin, werd door een Rechter in Moskou tegen Gary Kasparov ‘vrij-gespróken’even te-récht gezet ! “Vrij-spraak!”. Eindelijk Onafhankelijke Rechtspraak, voor zoa lang dat duurt, want je kan er op zitten wachten, dat die Rechter binnenkort bij Chodorowski, of bij de Drie Meiden een voorge-programmeerd ‘Her-stèl-programma’ uit voert.. De Onafhankelijke Rechter zolang ie maar het beleid van Rasputin uit voert. Maar zolang wij hier nog onafhankelijk kunnen denken…, in ons Vér – Réchtst-systeem, kunnen we kíezen of delen.. we kunnen mededelen , hoe we over iets denken, We kunnen aan – delen in Socia-minilístische-programma’s.. Maar ook hier hebben we een Verkiezings-of Partij-bord voor onze kop!! We gaan keurig géén Idéémooicratisch Stèmmen, en na de Uitslag die Ter zijde van Frei Niederland wordt gelegd, vomeren we een Meerdeheid die niet Réétprésentatief voor de Duidelijkheid of Erkenning staat!!

Nog steeds ‘worstelend met wat ik nu moet ‘Kiezen of Delen..’. Kan het mij niet zo veel meer schelen…Ik heb het nu al 4 6 jaar lang moeten aan horen.. Vomeren: word er Kots-misselijk van !! Dus heb ik nu besloten tegen alle Démooigratische -régels in, om niet te Stemmen..Terwijl ik een Politiek dier ben!! Maar mijn Stém is belkangrijker en waardevoller dan de Heren H H Poliniettici er mee om gaan. Voorbeeld : Ze zijn er nu al mee bézig om Emile Roemer ‘Kalt’ te stellen! Het heeft dus geen enkele zin, en dus ben ik niet van de Partij.. En ik heb ook geen D-6 6 -redenen meer om op Spécht told met die Ogen-blikjes van verbijstering te stèmmen..

Ik Verkíes zingen bóven Stèmmen !! En dan zit er bij mij de stèmming weer goed in ! Benieuwd wie mij nog met gegronde Wargumenten in het tegen-déél kan over halen !!

http://www.washingtonpost.com/business/economy/apple-patents-were-violated-by-samsung-jury-rules/2012/08/24/d4e44b2a-ee3b-11e1-afd8-097e90f99d05_story.html

Share
Dit bericht is geplaatst in C D A, C U T S H U I S - Catshuis, Debat op 2, G E E R T W I L D E R S, Geen categorie, Groen Links / G L / Yolande Sap, Justitie, K A B I N E T - G E V À L L E N !!!, Kabinet - niet, Kabinetsbegroting, Mark Rutte, S Y B R A N D van H A E R S M A - B U M A, Verkieszingen, Verkiezingen na de Zomer en getagd , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>