A C T U A L I T Y – S A M S O M – E N D – D ie L I E La La La

S A M S O M – E N D – D ie L I E La La La

De S A M – S Ò M van de Gemene -V V D éler loog er gisteravond ook niet om ..toen Mark, érg slim al een kamer-zetel naar voren schoof om politisch gezien, daarin zijn verlies net als Buma Buma zijn te erkennen..Omdat de Ruttenieren niet te ‘Pijlen zijn voor de Boeg’ werden er behoorlijk veel Peilen op hem afgestuurd… Het Lóóg er niet om! Mark werd door de St-opponenten op den Brink – poliniettisch gekneveld, en had zoveel om handen om zich te verdedigen dat ie niet met handen in zijn geföhnde haar zat, maar in zijn broekzakken.. om te voorkomen dat z’n broek van alle beschuldigingen er van zou af zàkken. Emile Roemer had op een andere zender via een Bauer in een Zigeuner – woonwagen van het ‘Afgeschilderde Zigeuner-meisje’ een toekomst voorspelling gekregen, waar ie behoorlijk van slag was. In Positieve zin dan. Wat geheel anders was toen Pim Fortuyn op de Roze Zaterdag jaren terug in Tilburg ‘Lijk- bléék’ later uit de Tent kwam.. Ze had hem een verschrikkelijk einde voorspeld.. Hélaas gaat onze eigen Meneer Krol er mee stoppen, maar zo te zien vandaag zal de regen en tegen-slag ook niet te stoppen zijn. Drie – kwart van de kiezers is zwevende, terwijl toch gewaarschuwd is, voor cannabis.. Dus we krijgen op 12 Septemeber een Hallocinerende uitslag. De Uitslag zou wel eens ‘Rode Puistjes’ op het gezicht van Mark kunnen zijn..Die als een ‘Pak van mijn Hart’ wel overgeslagen kan en mag worden..

Wat niet meer overgeslagen mag worden zijn de Derivaten van van Leer.. Liesbeth is het Spies-roeden lopen zat, en het Wiggelroeden lopen al hélemaal.
En dat Sybrandt van Haersma Buma Buma , zijn naam in alle eer niet meer gebruikt tot daar an toe mmaar dat ie als échte C D A-Boeren-L-Leider Eieren voor zijn Kiesgeld kiest?.. Of laat ie eindelijk eens niet het Schijn-g-Heilige gezicht van De C D A zien, onder bezielende leiding van Truth Peetoom..Want zij is toch nog steeds de ware Troes So Helpe Me God Almighty !!

Ik M I S een Aftel-klok bij de Debaters Nog Dertien dagen te gaan.. 13 en dat op Vrijdag? Do I’ve to say more? Oh , je moet vandaag 1 3 omdraaien !!

Share
Dit bericht is geplaatst in Bezuinigen / C P B .., C A S T R A T I E in de K U T T H O L I E K E K E R K, C A T S H U I S, C D A, C D A op zoek naar Zichzelf en Nieuwe Part e i - leider, Debat op 2, Eerste Peiling na Míslukking Catshuis, G E E R T W I L D E R S, G R O E N - L I N K S -A F !!, Geen categorie, Groen Links / G L / Yolande Sap, Hero Drink B R I N K M A N, Justitie, K A B I N E T - G E V À L L E N !!!, K U N D U Z - Coalitie 'S A P - per-de-Flap ..., Kabinet - niet, Kabinetsbegroting, Lijststrekkerschap - C D A, Opiniepeiling, P v d A, R O N A L D P L A S T E R K, R U T P E E T O O M / C D A, S G P - Jongerendag, S G P - Leider van der Staaij, S Y B R A N D van H A E R S M A - B U M A, Tofik Dibi, Tweede Kamer - Wandelgangen, Verkieszingen, Verkiezingen na de Zomer, Y O L A N D E van der S A P per-de-Flap en getagd , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>