A C T U A L I T Y – R A N O M I K R O M O W I D J O J O had ik toch voor geen G O U D willen missen

R A N O M I K R O M O W I D J O J O had ik toch voor geen G O U D willen missen

Totall Los t of a Vholland Gheineken House !! De Idijoodste waanzin die ik ooit in mijn Geschiedenis heb gezien..
De nationale Waanzin!! We Duiken allemaal tegelijk onder.. wat nou weer niet met de Geschiedenis van Sport en Politiek te maken heeft.. hadden we dat toen zelf maar eerder gedaan : Onder water zetten hadden 100.000 Nederlanders niet voor goed onder druk hoeven te Décémigreren naar Boven land..

We waren gister-avond allemaal aan Het Kromo -Jo- Joën !! Want wij hadden de Touwtjes van het Jo-Jo-effect in handen.. We Doken allemaal voor 5 0 Meter water onder, dus hebben we de Wedstrijd niet gezien, en toch staan we Medianaal te juichen .. Het Nationale Heineken House-Muziek wordt ‘Ge-Wilhelmust’ om mee te zingen.. De Hystéria – ëlectrica van Mart Smart Meets nam ongekende Natianale vormen aan.. En als je niet beter weet, kreeg je het gevoel dat heel Nederland een ‘Broodje Goud’ had gewonnen..Alle frustraties van de voorgaande voorspellingen die Kramp-scenario’s van collectieve onsportiviteit bleken te zijn, werden nationaal afgedroogd met een Nationaal -Olympische Badhandoek van de Hoogste Band af werd er gezongen: ” Wie ” are the Champions.?” ‘k zou het niet weten.. Zwétend werd ik vanmorgen met een Terug-slag wakker! Want in mijn stoútste dromen had ik de 100 meter Achteruit zwemmen gewonnen.. Daarom kreeg ik in mijn stoutse Dromen van mijn béékelse Buurman zijn Badmuts cadeau !! Maar ja, in dromen verloopt alles Gladjes ….terwijl de harde Werkelijkheid van het échte Leven velen niet de eindstreep halen, omdat de eindstrijd live op You Troep wordt ge-ëlimineerd. The Jokers van beide kanten in een Burger-oorlog die voor het oog van de menselijkheid door – schietten !! Wat schieten we er eigenlijk mee op? Twee onvergelijkbare Competities : Olympics and Oillymphics.. Uiteindelijk gaat het allemaal om een ge-oliede Campagne.. ook in een verschrikkelijke Burger-oorlog.. Waarvan ik létterlijk zou zeggen Go to Hell..
Maar ja, Olie and : We S H E L L over come some day? , kun je aan de Live-beelden op Internet te zien lang wachten.. Dus blijf ik maar aan de Per A – buis hangen en plakken en plakken.. Vandaag weer 5 0 – meter Jo -Joën met Gouden Plakken Die Jojo Kromodiwjodo, De Dappere Dodo van heden Zou ik voor Geen Goud willen Miss -en !!

Share
Dit bericht is geplaatst in Geen categorie, Ranomi Kromowidjojo, Ranomi Kromowidjojoj en getagd , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark de permalink.

2 Reacties op A C T U A L I T Y – R A N O M I K R O M O W I D J O J O had ik toch voor geen G O U D willen missen

 1. Bart zegt:

  Ach ja, Mart Smeets, dat achterlijke Heineken House, ik kan het nooit aanzien.
  En doe dat dan ook niet, bewust, ik kijk alleen maar naar de sporters zelf, in actie.
  Al dat gelul, pardon, die praatjes vooraf en achteraf, wat word je er wijzer van?

  Ik heb gesproken, en neem weer een dagje Smeets-vrij! :-) )

 2. Joshua zegt:

  Tja , Vera Lyn zong het al w’ll Smeets again .. Don’t know where Don’t know when.. But I know on a Sjonny deeeeeeeeeéééééé’met Y – Grèque !!

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>