A C T U A L I T Y – Ook Armstrong riep : Over My Dead Body

Antidopingbureau U S A D A is Slim bezig !! Maar Armstrong ook niet Gék , zit nog steeds Stevig in Het Zadel.. met wat Dopings-pijn. Maar als ie zou opbiechten kon ie Vijf Tourzeges van voor die dead-line behouden.. Niet Emile, maar Armstrong riep toen ook : O V E R M Y D E A D B O D Y !! Benieuwd waar het écht Spaak gaat lopen !

U S A D A – S L Í M bézig !! Alleen Armstrong trapt daar niet in..

Share
Dit bericht is geplaatst in Geen categorie en getagd , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>