A C T U A L I T Y – Ook Amsterdam kent vandaag op de K-anaal-pa-Reet zijn Zwarte Zaadterdag

Ook Amsterdam kent zijn Zwarte Zaadterdag. Niet op de weg, maar op de waterweg die zij met alle Gracht ook in de Rosse buurt willen vertonen.. Nou ken ik menig persoon die normaal gesproken in een zwart gat van zijn mindentiteit zit, maar niet zo op deze Zwarte Zaadterdag.. op deze dag gaan alle Kasten open, en zie je gespierde Kleren-kasten, die niets verhullend hun Blote Billengezichten – van – onder-wijs geworden- ten toon spreiden.. Op deze Zaadterdag zie je de Spijt-en-sperma-optanten onthaald worden door het Hetero- Klootjesvolk, die eenmaal weer thuis aan Homo-bashing and Dressing doen.. Alle Goordijn-ringen en Olympische Ringen worden vandaag Halfmast aan de Ballen gehesen.. Het Bal op de Grachten kan los.. De Blootten-schepen en andere overdrijvende Objecten worden abject langs De Dasrk-room van de laatste Brug gedirigeerd, waarna stiekem in het donker alle bezoekers gratis en voor niets , ook op de fiets worden ge-ooinaaineerd. iederéen komt dus vandaag op de Canard-pareet aan zijn trekken, en kunnen langs af. Waar staan de Druip-rèkken? voor de hergebruikte regenjassen? Waar kan ik dat Statie-geld erop terug krijgen? En waar kan ik mijn Blote Bilen-geen-gezicht schoon wassen..Een ding moet gezegd worden van deze Zwarte Zaadterdag nog nooit zo’n grote Home-file langs de gracht gezien, waar je nog veel van kan Leren..

Share
Dit bericht is geplaatst in C O C, F R A N K de Boer komt uit de Kast, G A Y - P A R A D E - A M S T E R D A M, Geen categorie en getagd , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark de permalink.

4 Reacties op A C T U A L I T Y – Ook Amsterdam kent vandaag op de K-anaal-pa-Reet zijn Zwarte Zaadterdag

  1. Joshua zegt:

    @HenkKrol Vandaag is de enige dag dat je in Amserdam niet kunt zeggen : Er is geen Flikker aan.. Veel Plezier daar #in Dat heb ik net nog getwitterd.. G E K is niet goed het moet zijn G È K éken naar de Pareetgoeie Show.. Mevrouw U zou toch moeten weten dat ik mij nergen ene Pa- Réét van aan of aftrek!! Oh wat zeg ik nu weer .. tóch een beetje G É K – op U!! ?? Oh, wat zeg ik nu weer.. Ben weg anders draai ik door ..

  2. anNet zegt:

    Malle grap
    grol, krol, krols,
    gebbetje…..~)

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>