A C T U A L I T Y – Om verder É C H È Q U E te voor komen…

Om een verder É – G È K te voorkomen hebben ze ‘Loo Wie?’… aangesteld, die op ieder moment z’n naam kan misbruiken G Á – À L !! Benieuwd of die ‘Flandressese Brelgiquen’ daar in trappen..Hebben Sporters van dat niveau nog eigenlijk wel een ‘Doel’ na afgelopen zomer, en niet vergeten Dè Olympishe Spelen.. Het Blad Het Beste schijnt Louis aan te klagen omdat zij sowieso als Blad in ‘naam- eer- en- geweten’ sowieso De Bèste zijn.. Maar Ja, Iederéén weet dat Louis van Gaal Geen Blad voor de Mond neemt. Hoogstens aan de Onderkont, omdat Louis aan iederéén de Sch of Afscheit heeft..

Over Afscheid gesproken Sybrandt van Haersma Boe Ma… wil van Kunduz -akkoord af, omdat ze met hun Kinderrijke -achterban-k verwekte Kroost niet kwijter dan rijker willen zijn dan de Paus.. Dus is het onvermijdelijke Adagio : Laat de Kindertjes tot mij komen via de Achterban-k, de ‘Primataire Doelstelling’ van de Kinder-opvang, de Poliníettici niet mee-gerékend!

Rekening houdend met het feit dat er over een kleine vier weken, ook een terugkeer-regelinks geregeld moet zijn voor de Ha Ha Poliníettici die dan niet meer op het Rien ne va Pluche zitten..

Stèm wijzer, dan een Onderwijzer bovenwijzer niet kan zijn, en bewezen werd gisteren uit de Beelden dat de H H Poliníettici Kleutérisch op elkaar Néélèctoranaal goed waren afgestemd..

Omdat ik bij de Verzwijgende Meerderheid behoor, en mijzelf Démooi-graties heb beloofd niet te gaan stemmen, na meer dan Vijftig jaar, zit bij mij de Stemming er goed in..Omdat Twee Vriendinnen al besloten hebben op de Partij van G Véé Dé Véé te gaan stemmen , heb ik daarom uit verantwoordelijksheids-gevoel besloten, op de Pay natentiaire-partij van de Tegens te Stèmmen!! En omdat Tomaten erg gezond zijn !! Daarmeer heb ik aan gegeven na meer dan Vijftig jaar Wargumentatie een redenekele Sargument te hebben voor D 6 6 redenen, eens van mijn verantwoordelijkheid af te stappen, als die zelfde Partijen niet nemen..

Zojuist , heb ik stikem onder valse Voor-ventsels Stremblijder gedaan, en er kwam inderdaad uit dat mijn Grond-beginselen van een Vrolijke Maatschappij van mijn Valse Gezicht , was af te lezen !! En dat Stemde mij natuurlijk goed….Of ik ook goed Stèm ? Toch Blij, dat ook na deze regels, in het Sthèm – Fhokje je jezelf pas écht kan Prijs geven..!!!

cda-wil-kinderopvangtoeslag-behouden.html

Share
Dit bericht is geplaatst in Bezuinigen / C P B .., C A S T R A T I E in de K U T T H O L I E K E K E R K, C A T S H U I S, C D A, C D A op zoek naar Zichzelf en Nieuwe Part e i - leider, Debat op 2, F R A N K de Boer komt uit de Kast, Frank de Boer, Gerrit Komrij, Kabinet - niet, Kabinetsbegroting, Y O L A N D E van der S A P per-de-Flap en getagd , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>