A C T U A L I T Y – Niet te Peilen : Pijlsnel er van door gaan

Niet te Peilen : Pijlsnel er van door gaan

Ja het is natuurlijk om te huilen, als je moet horen dat Ranomi Krawadjodjo 5 0 . 0 0 0 Euro van een Overkoepelend oorgaan krijgt, en jij Flipflappend half nééderland onderste boven krijgt, geen cent ontvangt.. Ja, ridder te paard en op de Bok genomen, daar zal ‘t hem w – ringen.. Maar wel Rider in de Orden van de Nederlandse Leeuw. Dus dat huilen zal wel overgaan in Brullen..Maar wat écht wereld nieuws is, is dat we binenkort van New York naar Europa er straks maar een uur over doen vanwege dat we vijfmaal harder dan het geluid gaan. Vijfmaal harder dan het geluid. Oh, dus tien maal harder dan het geluid heeft dat ene uur ons ingehaald..Stond er bij en keek er na! En dat is natuurlijk jammer voor die Atlethen, die dat niet kunnen gaan gebruiken.. Die techniek wordt natuurlijk geïntegreerd voor de Atlethen. Dus Kromodiwodjodjo is straks eerder terug van weggeweest dan ze aan komt. Kind kan de was doen..

Pijl snel er van door gaan .. Niet te Peilen

Niet te Peilen : Pijlsnel er van door gaan

Wie ook niet te peilen zijn of te volgen, zijn de Kleuteropvangers zoals Sybrandt van Haersma Buma, die alles van het Kunduz-akkord willen terug draaien.. Had iemand het vroeger trouwens over terug draaien? Wie was dat ook al weer.. Die Spin-dokter van W C D A -huize, die later in zijn Buiten-échtelijke verhouding tot het gezin dramatisch in de Peilingen verloor.. Kan niet op z’n naam komen..Jackoff the Vries ook wel JurkofftheFreeze genoemd. Maar alle Peilen zijn nu wel gericht op Twee partijen die er électoranaal te snel vandoor gaan, door gewoon lekker Relaxed achter over te leunen. En krijgen van de andere wanhopige-partijen een Str-af-standje door niet bij de Roderickjes te komen opdraven.. naar nu blijkt zijn de twee H H Parteileiders gespot in en ron om Het Cutshuis terwijl ze er Tometen-rondom gezellig over kwamen.. Geen Fiets gezien..Wel een boeren-aanhangwagen van het Brabantse Land, waar het Leven sowieso goed is, Dus Die Emile Roemer zien we sowiso niet voor de Verkiezingen. En nar de Verkiezingen krijgt iederéén het voor de Kiezen als De SP feestend met tomaten uit me kaar spat.. Tijd om er Pijlsnel vandoor te gaan..

Share
Dit bericht is geplaatst in Bezuinigen / C P B .., C A T S H U I S, C D A, C U T S H U I S - Catshuis, E P K E Z O N D E R L A N D, K U N D U Z - Coalitie 'S A P - per-de-Flap ..., Kabinet - niet, Kabinetsbegroting, Olympische - Spelen - London, P v d A en getagd , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>