A C T U A L I T Y – Ik stem niet meer !!! Dit Electorale Systeem werkt niet meer en deugt niet meer!!

‎46 Jaar gestemd!! heb besloten niet meer te Stèmmen !! Dit Politieke Systeem deugt voor mij niet !! Voor de Verkiezingen : Allemaal Beloftes!! Na de Verkiezingen -achterkamertjes – politiek !! Résultaat : Dat de Kiezer zich er niet meer in herkent!! Vandaar dat er nu Twee Partijen boven drijven Rutte -versus- Emile Roemer.. Want wij willen van te voren weten wie er Leider – léés ; Président – eh – Premier wordt !! Ik heb het gehad met dit systeem! En als je niet stemt moet je je mond houden. Dus vind ik het veschrikkelijk om niet meer te stemmen.. Maar Mijn Stem is mij meer waard dan dat de H H Poliníettici er onverantwoordelijk mee om gaan !

Getekend Joshua Hoogveld – A C T U A L I T Y – Twitter ACTUALITIES – F A C E B O O K

5 uur geleden · Réacties op F A C E B O O K !!

Bart van Leeuwen vindt dit leuk..

Marcel van Hartingsveldt ik deel je mening volledig. ik zeg al jaren: de grootste partij moet gaan regeren en dan kijken of ze hun praatjes waar kunnen maken maar zolang partijen moeten samenwerken om een meerderheid te krijgen zullen ze hun mooie standpunten moeten herzien om de samenwerkende partijen gunstig te stemmen.

.Bart van Leeuwen
Ikzelf stond ook op het punt om niet te gaan stemmen. Ik distancieer me volkomen van alle loze praatjes en debatten, en stem eigenlijk alleen maar, om erger (dat de allerfoutsten winnen) te voorkomen…

.Ingrid van den Bergh Ja, neem nou zo’n Buma (interessant hoor, zo’n enkele naam), leek me toch een gerespecteerd politicus. Belooft dat de langstudeerboete wordt afgeschaft en draait dit met hetzelfde gemak weer terug. Wat wil zo’n man nou eigenlijk. En zo zijn er legio voorbeelden. Misachting van de kiezer, dat is het. Ook ik weet het niet meer en wordt er moedeloos van.

Marnix van Hesteren Democratie afschaffen en om de 5 jaar standaard een nieuwe regering. Of je stembiljet helemaal rood kleuren (alle vakjes tenminste), dan sta je lekker lang in het stemhokje en heb je toch “gestemd”.

.Aad Verbaast Kan ik me alles bij voorstellen. Ik ga pas weer stemmen als de politici en masse beloven nooit meer te zeggen dat ze het “mandaat van de kiezer” verkregen hebben.

Vincent Sprakel Niet doen, dit land gaat ten onder aan cultuurpessimisme, niet alleen bij politici, ook bij kiezers. Die wisselwerking, moet doorbroken worden en door te polderen komen we ergens, niet door naar extremen te trekken. Suggesties, bijvoorbeeld nr. 31 van de PvdA Hele goeie kerel, wethouder in Doetinchem Otwin van Dijk5 uur geleden · Vind ik leukVind ik niet meer leuk.

Annette Lemaire Mee eens! Daarom dacht ik aan SOPN….dan stem je op jezelf….en volg je je hart…..Het komt steeds weer op hetzelfde neer…de oorlog is nu weer begonnen……een campagne tegen Roemer…al die haantjes ook…daar gáát het toch niet om! Het is één grote egotripperij! Schandalig gewoon!

Share
Dit bericht is geplaatst in Geen categorie en getagd , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>