A C T U A L I T Y – Het wordt een Tijd dat we onze S T É M- pel gaan drukken..op het W C Déale Toilet

Een Rhoémérisch Tr-hoon-gelacht maakte van mij meester toen ik de ‘Quoterende eigenaren een Kapitale Blunder zag maken.Waardoor ik het Idéé kreeg om Mark-entenster met zijn ‘Blote-Billen- gezicht’ gratis uit De Kast van
‘Quote -Un – Qloot- Bloot’ te laten komen.. Om te voor komen dat er Graphic détails zijn, zal Emile gratis Tomaten puree op de blote Billen-gezicht van Mark laten smeren.. Verder zullen er onaangekondige -acties plaats vinden om alle Quote Bladen meet Véé-calién -roddel-smoddel te laten besmeuren, omdat de ‘vooruitmarkt van dit weak – end’ er aan komt.. Hoor zo juist dat ik de Fabeltjes-krant links kan laten liggen..Ik geloof het wel met Mark , en leg mij weer op het Rechter-oor, zodat al het nieuws omtrent, voor mij aan ‘doven-mans-oren is besteed.

Ja ja, 12 september komt er écht aan..Het gaat om de Kiezer! Domoor! 12 September gaat het om Dooitschland!! Het gaat om de Uitspraak van de Bundes- Hof!! Hoogste Rechtsorgaan van Duitsland. En die bepalen op onze Verkiezingsdag of wij naar de E U R O kunnen Fluiten!! Uitspraak omtrent toestaan van E U R O – Noodfonds door
Angela Merckel- würdig !! Dus 12 September zit de Stèmming er goed in.. En ik ‘Verkies-zingen boven Stèmmen!’ Ben blij dat ik die dag naar De Tandarts moet. Die houdt mij extra in de gaten !! Mond open – Bèk dicht en Kiezen op mekaar! Zo ongeveer aan tegenstrijdige woorden zitten onze Poliniettici in mekaar !

Heb de Oproepkaart om te gaan stèmmen binnen, maar mijn stem hebben ze nog niet binnen!.. Ik ga niet stemmen na 47 jaar gepuzzle -snuzzle van Bhoeren-partij tot aan het Cutshuis, is mijn Stem meer dan de Daalder van Rutte waard.. Maar ja, iederéén om mij heen stemt op ‘Mark my words’, dus moet ik wel Mark naar de Tomatenpurééaliteit helpen, en dus Stem ik op de Tegen-partij, dankzij het Afscheitsblad voor de Kont van de Quotations off the Dark-room of Snort Kelder!!

P S : Oh nee S P : De jager serveert op het S P -menu alvast Emile debiel af, omdat dat ons teveel kost ! De Hypocrisie van de Verkiezingen!! Alsof het ondersteunen van die drie landen ons niets kost!! Rechts is altijd goed geweest in het vernaai-naggelen van de werkelijkheid, die ze nooit onder Grrrrrristelijken ogen willen zien , omdat Links als Rabarbertje moet hangen !

Het wordt eens tijd dat wij onze S T È M – pel gaan drukken , vooral op het W C Dé Ale toilet om voor goed Af-scheit aan me kaar te nemen.. Onze Stem te verheffen , door ze Dood te verzwijgen!! Ze kunnen de W C D A-pot op !!

Share
Dit bericht is geplaatst in C A T S H U I S, C D A, C D A op zoek naar Zichzelf en Nieuwe Part e i - leider, C U T S H U I S - Catshuis, Debat op 2, Geen categorie, Nieuwsuur, P v d A, Verkieszingen, Verkiezingen na de Zomer, Y O L A N D E van der S A P per-de-Flap en getagd , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>